Dobrý deň,
Prečo nie je pre mňa pracovať?
Foro Egipto: Viajar e Historia de Egipto
Ale moja kanály pracujú:
Vďaka
Dobrý deň,
Prečo nie je pre mňa pracovať?
Ale moja kanály pracujú:
Vďaka
Naposledy upravil pepito69; 15-01-11 v 19:59.
ok budem sa snažiť vyriešiť.
Ako vidím, máte Chyba syntaxe - Problém je v popise fóra.
Si môžete jednoducho vyskúšať - stačí upravovať svoje Forum Popis a vložiť text bez osobitného písmenami (napr. dať opis anglicky) a skúste to.
Testoval som to na svoje skúšobné fórum s pôvodným Forum Popis (v Španielsku), a to je pracovať na svojom fóre.
Ak stále nefunguje - pošlite mi PM si FTP a admincp detaily a budem kontrolovať, a riešiť.
Čakám na informácie a stále sa snažia vyriešiť.
Naposledy upravil kamilkurczak; 19-01-11 v 12:52.
Vďaka, ale to nie je problém. Urobil som to.
Videl som v kóde, ktorý, keď zistí, RSS puntuation symbol (O, atď) RSS zastaví. Nie je problém, popisu pole, je to problém, o tom, ako Vbet sa zaoberá niektorými kódy jazyka. Nie je to problém, syntax.
Každopádne som sa naučiť veľa pacience s VBET, pretože koniec koncov, ja dávam prednosť použitie, ale nikdy nenašli rozšírenie s takýmito problémami.
Len je treba vedieť, prečo rss zastaví nájsť niektoré symboly, znaky bežné v mnohých jazykoch.
Vďaka
Dobrý deň,
Na svoje skúšobné forum nemôžem nájsť tento problém - som veľa podobných tém a príspevkov v španielčine so zvláštnymi listy, ako v príklade.
Tam je problém v preklade - to môže byť spojené s chybným kódovaním na vašom webe (alebo zlé nastavenie kódovania). Môžem opraviť, ale musím mať plný prístup k webu.
Ak ste Fink, že to nie je žiadny problém - vyriešený.
Vďaka Kamil, jeden z týchto dňoch Vám pošlem PM