Dobrý deň,
Bol som pomocou vBET aj v budúcnosti, a všetko funguje dobre,
Avšak v poslednej dobe kvôli zvýšenému prevádzky úrovni, vBet používa 2 - 300 odchádzajúce pripojenie,
To spôsobuje veľa pomalých otázok bude prevádzkovať, rovnako ako Apache, čo môže naraziť na maximálny počet vlákien.
Ktorá je v súčasnosti nastavená na 256 (ktorá by mala ľahko zvládnuť niečo ako 10 miliónov návštev denne a môj prevádzka nie je tak vysoký).
Moje stránky: cardshare.tv
Mám dosť silný server (dual quad core, 24gig ram atď.)
Zaťaženie servera, je veľmi nízka, a preto nie je jeho náklad súvisiace otázky.
Im beh vBulletin 3.8.x
Tiež som umožnil plné hostí vyrovnávacej pamäte a nainštalované iné vyrovnávacej prípadoch, ako je VB Optimalizačné & povolené memcache.
-
Dobrý deň, v nadväznosti na môj predchádzajúcu správu,
Práve som si všimol, že je chyba v vBet Nástroje -> Cache Cleaner v admincp.
Myslím, že to súvisí s skriptu buď nezistil som premenoval admin / mod režisérov (napr. pevne určené), alebo sú oprávnení?
Warning: require_once ([cesta] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require]: failed to open stream: Žiadny takýto súbor alebo adresár v [cesta] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): eval () ' d code on line 9
Fatal error: require_once () [function.require]: Failed opening vyžaduje '/ home / cardsh / public_html / forum / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php' (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): eval ()' d code on line 9
Tiež som plne zdravotne postihnutých hostí vyrovnávacej pamäte, ako v súčasnej dobe sa zdá, že je ťažké robiť viac než dobré.