Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 9 z 9

Závit: vBSEO 3,2 integrácia Pomoc s phpBB 3.8

Nováčik
    Dátum registrácie
    11. 2010

Default vBSEO 3,2 integrácia Pomoc s phpBB 3.8

Ahoj

Nainstaloval som vbet dnes a všetko vyzerá dobre, s výnimkou použitia aj vBSEO 3,2 a neviete, ktoré súbory upraviť, som urobil. Htaccess, ale nemám žiadnej zmene vBSEO súbory a ja havent zmenili niektoré vBSEO nastavenia môžete pomôcť?

Ďakujem

Bazalka

Zakázaný
    Dátum registrácie
    11. 2010

Dobrý deň!

Všetko o týchto súborov je popísaný v balíku s vbet v to-nie-upload -> readme.htm súbor v "Integrácia s inými mody," oddiel, a .htaccess - http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

Nováčik
    Dátum registrácie
    11. 2010

to $ vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL), neexistuje v vbseo3.2 functions_vbseo_createurl.php, takže neviem, čo by som mal pridať, kde môžete pomôcť?

Nováčik
    Dátum registrácie
    11. 2010

Dobrý deň,

Jedná sa o htaccess mojej forum

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml | ..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php Mapa = $ 1 [L]

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & presmerovanie = / [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & presmerovanie = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^ ((archív /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
    Je to správne?

Ďakujem

Bazalka

Nováčik
    Dátum registrácie
    11. 2010

V adition ...

sme posledné vBSEO teraz
    Τεστ ποστ - ForexForum.GR
    Problém čelíme, je, že preklady nie sú vykonaná automaticallytranslations nie prebieha automaticky

Ďakujem

Bazalka

Nováčik
    Dátum registrácie
    11. 2010

nejaké správy o tom?

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010

Dobrý deň,
    Bol som na fórum napr tento odkaz:ForexForum.GR を - ヨーロッパ の 災禍 は USD 強化 し て 続行

a odkaz SEO vyzerá dobre. Kde je teda problém? Popíšte prosím lepšie.
    Code:
    The problem we are facing is that translations are not done automaticallytranslations are not taking place automatically
    Prosím, vysvetlite to lepšie.
    Naposledy upravil kamilkurczak; 25-11-10 v 19:50.

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Kamil, bol som tam tiež, že majú najnovšie vBSEO inštaláciu a preklady zdá, že sa deje automaticky, takže myslím, že teraz sa pýtajú, je ich. Htaccess správne, ako je uvedené vyššie?

S pozdravom,
    Simon

Zakázaný
    Dátum registrácie
    11. 2010

Všetko vyzerá v poriadku. Je tu okno s výzvou o jazyk fóra (podľa vášho nastavenia prehliadača), je forum preložené dobre, SEO odkazy vyzerať dobre .. Existuje nejaké ďalšie otázky?

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •