V tejto fáze po re-inštalácii VBET a nastavíte ich rovnakým spôsobom som to už skôr, host cache nefunguje, a keď mi moderátori sú pohyblivé príspevky sú stále biele stránky. Prosím o pomoc.
V tejto fáze po re-inštalácii VBET a nastavíte ich rovnakým spôsobom som to už skôr, host cache nefunguje, a keď mi moderátori sú pohyblivé príspevky sú stále biele stránky. Prosím o pomoc.
Dobrý deň, Taurus,
Tu máte niť sa Hosť vyrovnávacej problém. Prosím prečítajte si ju.
(Zhruba dvojnásobok gzip).
http://www.vbenterprisetranslator.co...che-issue.html
o druhej. Pokúsim sa reprodukovať na svoje skúšobné forum.
Ako som si ťa pevné so svojím poskytovateľom hosť, ale po aktualizácii Apache môžete mať mod_deflate opäť zapne. Takže ak je edable -> budete mať dvojaký gdziped. Obráťte sa na poskytovateľa hosť a zakázať tento modul.
Tu máte kompletný návod, ako si overiť (z Predchádzajúca téma - napísal Michal)
Pri zakázanie vBulleitn GZIP voľbou AdminCP GZIP HTML výstupu potom si výstup ešte na zips. Si môžete pozrieť tu:
GZip test
Poznámka: Je jasne popísaný vo variante vBulletin:
Takže v tejto chvíli sa zdá, že ste jeden z tých na, pretože výkon je tak na zips. A to je pravdepodobne príčinou problémov s vyrovnávacou vBET hosťami - to je dvojaký na zips, takže prehliadača bejkárny to.Ak ste už používate mod_gzip alebo mod_deflate na vašom serveri, nezapínajte túto voľbu.
Mám teraz Zakázané GZIP v mojej krajín AKT, ale aj tak si tieto chyby:
Upozornenie: filemtime () [function.filemtime]: stat zlyhala [cesta] / vbet_guestcache/en/_forums_dnp_news_php_content_3_id_8978.html v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php on line 53
Varovanie: Nemožno zmeniť informácie v hlavičke - záhlaví už poslal (výstup začal v [cesta] / includes / class_core.php: 4598), v [cesta] / dnp_news.php on line 320
Upozornenie: filemtime () [function.filemtime]: stat zlyhala [cesta] / vbet_guestcache/en/_forums_forumdisplay_php_f_8278.html v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php on line 53
Táto chyba je riešená na našom fóre. Vyskúšajte si to:
1.Just editovať súbor (prosím, kópiu tohto súboru): includes / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php
2find linka:
zmeňte ho na:PHP Code:
if ((time() - filemtime($vbet_readGuestCacheFileName) <= $timeAllowed) && !vbet_verify_ip_ban()) {
PHP Code:
@$fileTime = filemtime($vbet_readGuestCacheFileName);
if ((time() - $fileTime <= $timeAllowed) && !vbet_verify_ip_ban()) {
Desivý Kamil. Zdalo sa, že to urobil. Teraz funguje skvele. Ďakujem moc!
Spýtam sa mojich Moderátori tiež skontrolovať, či sa ďalší problém s ich pohybu pracovných miest a získanie biele stránky sú stále prítomné.
Nie som si istý, že to súvisí s hosťami Cache - ak vaše Moderátori sa pohybujú vlákna potom nie sú hostí ... Najprv sa, prosím to ešte stane, keď je zakázané hosť cache. Ak áno, budeme vedieť, skontrolovať niečo iné. Ako to vidím ja teraz je s najväčšou pravdepodobnosťou nebude problém hostí vyrovnávacej pamäte - moderátori nie sú hostí, tak hostí vyrovnávacej pamäte nepracujú pre nich ...
Kamil si overiť u Taurus robí hosťa cache pracuje. Tiež sa problém stane, keď sa telesne postihnutých hostí cache. Skontrolujte, či je možné reprodukovať na našej testovacej forum.
Taurus - môžete vidieť na serveri prihlási nejaké chybové hlásenie? Predpokladám, že nejaký súbor nie je súčasťou omylom. Ak áno, v serveru prihlási, budete mať komunikuje o neznámej funkcii - to nám umožní vyriešiť problém veľmi rýchlo.
Naposledy upravil vBET; 02-11-10 v 13:40.
Je nám ľúto, nechcel som povedať, že má niečo spoločné s hosťujúcim cache. Len som sa zmienil o 2 vydaní dohromady, aby sa otvoriť samostatné vlákno.
Prvá otázka hosťujúcich vyrovnávacej pamäte je teraz vyriešený. Ten druhý sa deje, keď hosť vyrovnávacia pamäť bola zakázaná, a tak som si tiež nie sú istí, či riešenia hostí vyrovnávacej pamäte vyrieši to. Ale poviem im snažiť sa tak ako tak. Budem o tom správu.
OK, takže - moja chyba. Vzal som to ako jeden problém. Prosím, majte jedno vlákno na jednu otázku. To nám umožní s ňou zaobchádzať zodpovedajúcim spôsobom. Moja chyba - Ospravedlňujeme sa za vás a Kamil.