Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 6 z 6

Závit: Cache a používanie databázy

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Default Cache a používanie databázy

Ahoj, pri pohľade na mojej databázy dnes som si všimla som mnoho a mnoho nových tabuliek, sú 3 rôzne druhy cache vbet, normálne, stredná a krátka, prečo som 3 rôzne typy tabuliek? musím všetky tie tabuľky?

Všimol som si, že je s 1,3 gigabajt priestoru ******, som veril, že vyrovnávacia pamäť je vymazaná docela často:
    Použitie cache = Áno
    Cache Time To Live (TTL) = 5
    Použite celý súbor Cache pre hostí (BETA!) = Nie
    Cache zúčtovanie stratégie (Database Cache) = Normálny
    Cache zúčtovanie timelap (Database Cache) = 0
    Prestaň sa po x zlyhania (Database Cache) = 15

Všetky vlajky sú povolené.

S pozdravom,
    Simon

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010

Áno, budete potrebovať tabuľky. To je optimalizovať vBET.

Senior Member
    Dátum registrácie
    11. 2009

My vyrovnávacej pamäte rastie na viac ako 20GB v priebehu týždňa (to je môj TTL v súčasnej dobe), a som si celkom istý, že pomer zobrazenia až minie, je pomerne veľká

Ja by som jeden návrh, však, že by bolo pekné, keby tam boli voľby sa cache tabuľky externej databáze, takže je jednoduchšie spustiť zálohu DB bez nutnosti vymazať cache.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Máme už túto požiadavku na zmenu Nespomínam si, teraz je to v do úvahy štátu, alebo schválený, Ale budeme pracovať.

Tiež ak váš server bude môcť mať väčšiu vyrovnávaciu pamäť, odporúčame nastaviť vyššiu TTL. To urýchli preložený stránky, pretože teraz častejšie preložený obsah musí byť z Google. Vieme, že cache môže mať veľké veľkosti - to je normálne, keď máte veľké veľkosti fóra a množia sa jeho obsah 52 krát

Musíme vyrovnávacej pamäte napichnutie na toľko tabuliek, pretože to je práca oveľa rýchlejšia než je bezpečnejšie a zúčtovanie (je schopný dať serveru nejaký čas na odpočinok medzi jednotlivými tabuľka). To všetko je v účele a šli sme k tomuto bodu na základe skúseností s predchádzajúcimi postupmi. Takže teraz je to vyzreté riešenie.

Aj keď nie ste trpí nedostatkom miesta HD, odporúčame sa obrátiť na hosťa cache. Bude to trvať ešte viac miesta, ale bude to na HD nie je v databáze a umožní okamžite odpoveď pre hostí (bez databázových dotazov).

Senior Member
    Dátum registrácie
    11. 2009

Ako sa hosť medzipamäť prácu? Ja som v súčasnej dobe za použitie 3.3.3 s niektorými úpravami kódu opraviť chyby a neurobili ste upgrade v záujme stability. Len zvedavý! Sú celé stránky z cache, alebo si proste súbory obsahujú slovník slov a ich prekladov pre túto stránku?

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal moman View Post
    Ako sa hosť medzipamäť prácu? Ja som v súčasnej dobe za použitie 3.3.3 s niektorými úpravami kódu opraviť chyby a neurobili ste upgrade v záujme stability. Len zvedavý! Sú celé stránky z cache, alebo si proste súbory obsahujú slovník slov a ich prekladov pre túto stránku?
    Celé stránky uložené na pevnom disku a odoslať do prehliadača ako statické HTML súbory (po kontrole sa žiadosť je cache).

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •