Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 2 z 3 FirstPrvé 123 PoslednýLast
Výsledky 11 na 20 z 21

Závit: varovanie od Google

Senior Member
    Dátum registrácie
    10. 2009

bhanuprasad1981,
    Pošlite mi MSN kontaktu v PM.

Po e-mailu Google Aj deaktivovaný vBET na niekoľko dní a prekladal odkazy (duplicitné 52x) začal klesať a Google Crawlers pomaly začal ustúpiť Ale môj prevádzky a Google Adsence príjmov začali rýchlo klesať. Takže sa snažím trošku experimentovať teraz, som sa obrátil na vBET sa všetkých jazykov zapnutá, ale len 4 jazyky sú z cache a za pár dní dám vám výsledky.

kamilkurczak,
    To je závažný problém, ktorý treba riešiť, ako sa niečo zmenilo s Stratégia spoločnosti Google Prehliadanie, Od začiatku tohto roka sú všetky preložené vlákna (52x), ktorá je považovaná za duplicate vlákna období. To má vplyv na mňa, pretože mám stredne veľké fórum Príspevky 400,000 x 52 = istá smrť!
    Začínam strácať Adsense príjmy a to je, že ma hnevá!

Máte PM, PS: Vymazal som vBET medzipamäte po varovaní.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010

ok som si PM. Budem kontrolovať, a čakám na výsledky testu. Vďaka
    Naposledy upravil kamilkurczak; 13-01-11 v 14:40.

Senior Member
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal kamilkurczak View Post
    ok som si PM. Budem kontrolovať, a čakám na výsledky testu. Vďaka
    Budem testovať nastavenie v niekoľkých najbližších dňoch, ale to, čo mi môžeš povedať o tom, čo sa deje s Google? Čo sa zmenilo? Čo je vBET bude robiť? Tento problém určite hit všetky stredné | veľká Fórum skôr alebo neskôr.

S pozdravom

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010

Prosím, hriva nové vlákno s týmto problémom - by sme likt zhromažďovať všetky problémy v závity. tu môžete vložiť obsah Vášho PM s odkazmi? Chcel by som ukázať, že naše ďalšie pracovník, čo?
    Naposledy upravil kamilkurczak; 14-01-11 v 14:28.

Senior Member
    Dátum registrácie
    10. 2009

Prečo by som mal urobiť nové vlákno v prípade, že problém je úplne rovnaký? Poslal som vám e-mail s odkazmi v PM podľa potreby, Nechcem, aby sa verejnosti vyhradené Google Email, pretože miestne zákony na ochranu súkromia, a pretože to ide proti Googlu TOS. Máte všetky potrebné informácie, aby mi odpovedal.

S pozdravom

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal mario06 View Post
    Prečo by som mal urobiť nové vlákno v prípade, že problém je úplne rovnaký? Poslal som vám e-mail s odkazmi v PM podľa potreby, Nechcem, aby sa verejnosti vyhradené Google Email, pretože miestne zákony na ochranu súkromia, a pretože to ide proti Googlu TOS. Máte všetky potrebné informácie, aby mi odpovedal.

S pozdravom
    Pretože:
    1. Máte ďalšie príklady URL z Google
    2. Dôvodom, prečo vo vašom prípade môže byť odlišná, že tu
    3. Riešenie tohto problému nemôže vyriešiť ONE
    4. V tejto chvíli si nie som istý, kto má problém - sa stav je to zase "vysvetliť", pretože sa vrátil v sekcii autora niti, alebo preto, že svoje poznámky.
    5. Ako tomu rozumiem ja v tejto chvíli bhanuprasad1981, ktorý je autorom tohto vlákna nemajú tento problém už - tak tento problém je uzatvorený.
    6. Naši zamestnanci nevedia, kto pomoc práve teraz bez prečítania celého vlákna. Nemôžeme dovoliť, aby na to - inak budeme mať situácie, kedy je potrebné prečítať stovky príspevkov si uvedomiť, kto ešte potrebuje našu pomoc

Prosím, stačí otvoriť nové vlákno, aby bolo jednoduchšie - keď si myslia, že sú jednoduché, ti budú rýchlejšie
    Naposledy upravil vBET; 14-01-11 v 19:10.

Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal bhanuprasad1981 View Post
    Máte pravdu, som sa ignorovať, že e-mail, výsledok bol 75% úbytok prevádzky spolu s poklesom page rank, som úplne odstránené VBET dva mesiace staré, ale prevádzka je stále príliš nízky v porovnaní s svojej stránky prevádzky pred inštaláciou vbet
    Dobrý deň. Prosím, povedzte, čo je aktuálny stav na vašom fóre. Ja som trochu stratil, pretože Kamil umožnené, aby splnili dva problémy v jednom závitu. Ako som videl, máš odpoveď, a jeden z možných dôvodov - zlé integrácie. Tie sa ovládal to, potvrdil, že sa integrácia je v poriadku a zastaviť odpovede na 2 mesiacov - naši pracovníci predpokladal, že táto otázka je riešená na forum. Takže čo sa stane?

Senior Member
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal vBET View Post
    Pretože:
    1. Máte ďalšie príklady URL z Google
    2. Dôvodom, prečo vo vašom prípade môže byť odlišná, že tu
    3. Riešenie tohto problému nemôže vyriešiť ONE
    4. V tejto chvíli si nie som istý, kto má problém - sa stav je to zase "vysvetliť", pretože sa vrátil v sekcii autora niti, alebo preto, že svoje poznámky.
    5. Ako tomu rozumiem ja v tejto chvíli bhanuprasad1981, ktorý je autorom tohto vlákna nemajú tento problém už - tak tento problém je uzatvorený.
    6. Naši zamestnanci nevedia, kto pomoc práve teraz bez prečítania celého vlákna. Nemôžeme dovoliť, aby na to - inak budeme mať situácie, kedy je potrebné prečítať stovky príspevkov si uvedomiť, kto ešte potrebuje našu pomoc

Prosím, stačí otvoriť nové vlákno, aby bolo jednoduchšie - keď si myslia, že sú jednoduché, ti budú rýchlejšie
    1. Máte e-mail Google. kamilkurczak Google má e-mail. Nemôžem po e-mailu Google verejne kvôli svojej miestne zákony krajiny a súkromie, pretože je to proti TOS Google, ktorý by ma okamžite BAN Google Adsense.

2. Daj mi dôvod | fix pre môj problém, pretože budete mať všetky materiály.

3. Varovanie e-maily, ktoré sme dostali, sú oba rovnaké.

4. Mám rovnaký problém ako zlý bhanuprasad1981, Teraz je neskoro na to, ale nie pre mňa, je rýchle odpovede požadované inak budem nasledovať jeho istá smrť.

5. Ako som povedal v bode 1. Vy a kamilkurczak mať všetky potrebné informácie, takže sa nemusíte behať Bush a daj mi solídny užitočné odpovede | fix a nebojte sa o zvýšenie nášho vlákna sa počíta.

bhanuprasad1981 Odpovedal pred niekoľkými dňami (niekoľko závitov nad mojím) a potvrdil to, čo som povedal, a ďalej uviedol, že on bol zmrzačený, jeho citácie je pod, ja neviem, kde ste čítal, že jeho problém bol vyriešený?
    bhanuprasad1981,
    Máte pravdu, som sa ignorovať, že e-mail, výsledok bol 75% úbytok prevádzky spolu s poklesom page rank, som úplne odstránené VBET dva mesiace staré, ale prevádzka je stále príliš nízky v porovnaní s svojej stránky prevádzky pred inštaláciou vbet
    Tak som sa musí predpokladať, že jeho problém nebol vyriešený vBET, pretože on odinštalovať vBET všetky spolu. Predtým, než som skončiť ako ho chcem odpovede rýchlo a bez lacné hovoriť, pretože Som straty peňazí a to bude problém.
    Naposledy upravil mario06; 15-01-11 v 07:49.

Dátum registrácie
    10. 2009

Takže prosím, len vytvoriť nové vlákno pre váš problém. Môžete napísať, že tento obsah je v PM, ale potrebujeme nový začiarknuté otvorený pre nové vydanie, aby mohli riadiť. Prosím, otvorte nové vlákno pre váš problém, ak chcete našu podporu. Tento prípad je pre bhanuprasad1981 a je riešená, pretože to nie je problém už trpí.

Žiadne nové vlákno = žiadnom prípade nie pre našich zamestnancov. Prosím - to nie je problém diskutovať. Začneme pracovať na otázke, kedy nové vlákno na to príde a my budeme schopní zvládnuť zodpovedajúcim spôsobom. Sme tu pre Vás Ponúkame Vám našu bezplatnú podporu. Máme jednoduchý proces, ktorý umožňuje zákazníkom spravovať problémy v dobrom slova zmysle. Tým, že odmietol začať proces (písanie nového vlákna), môžete odmietnuť našu podporu.

Radi Vám pomôžeme Vám - Len prosím vytvoriť novú tému s popisom vášho problému - môžete napísať, že to spojenie bolo poslať v PM, môžete vložiť tu odkaz na túto tému. Stále potrebujeme, aby si nám plynuli od novej témy k chybám správ a riešenie problémov. Akonáhle to urobíte, budeme na ňom začať pracovať. Naši zákazníci databáza je väčšie a väčšie a dobré, jednoduché a použitého postupu nám pomôcť všetkým našim klientom v najlepšej polohe a tým nám umožňujú riadiť primerane ich prípady.

| 2 z 3 FirstPrvé 123 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •