Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 7 z 7

Závit: Závit tituly nie sú preložené

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Default Závit tituly nie sú preložené

Ahoj, ospravedlňujem sa, aby ste mohli písať znova, práve som mal poľský osoba príspevok tu Problém grafu Príspevok je preložený, ale po titulu je ešte v poľštine, mohol by niekto pozrieť, prosím?

S pozdravom,
    Simon

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Prosím, choďte k úprave vlákna možnosti, prejdite na pokročilé a skontrolovať to titul je vo vnútri langtitle bbocde. Ak nie - potom pridajte ju (jazykom parameter - rovnako ako pre lang). S najväčšou pravdepodobnosťou to je ono.

Takéto veci by sa nemalo stať, ak vBET, aby opaquing správy (Pozri vBET Google možnosti pre podrobnosti). Ale ak niekto bude nepriehľadné správu ručne v lang bbcode, potom vBET vidieť, že niekto sa už postaral o to a nie vykonané žiadne zmeny.

Prosím, povedz, že to pomôže a nie je problém je vyriešený.

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Pridal som jazyk značky a niť titile vyzerá teraz
    [Lang = pl] Problém z pewnym wykresem [/ lang]

EDIT: Ospravedlňujem sa, som pridal značiek, ako je teraz [Langtitle = pl] Problém z pewnym wykresem [/ langtitle] a preložený titul OK, ako som si to bude automaticky ako značky neboli prítomní, ako som editoval titul?

S pozdravom,
    Simon
    Naposledy upravil Simon Lloyd; 07-10-10 v 07:07.

Dátum registrácie
    10. 2009

Tak ako som napísal - pozri Google Možnosti pre vBET v Admin CP. Môžete si vybrať, tam stratégie ako automaticky pridať jazyk značku. Odporúčame použiť Dôvera Google, keď si zaslúži dôveru, Parapet je múdre prečítať popis všetkých stratégií a vybrať si najlepšie práve pre vás Celý popis je v popise parametrov - teda práve v mieste, kde sa chorý konfigurovať

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Vybral som si Dôvera užívateľa (ako odporúča v softvér), hovoríte, že tag langtitle nie je pridaný automaticky?

Dátum registrácie
    10. 2009

Dôvera užívateľov je najlepšie pre výkon, pretože Nepýtajte sa Google na názor, čo sa čas (poslať dopyt Google - čakanie na odpoveď).

Ešte z užívateľsky príjemný strany je najlepšie použiť stratégiu, ktorá dôveru Google. Je to preto, že nie všetci používatelia môžu mať nastavený predvolený jazyk, alebo niekedy užívateľom nastaviť, ale tiež viem, fórom jazyka a písať v jazyku fórum - v takom prípade bude vBET nepriehľadné jazyku bod jazyk používateľského nastavenia. Takže môžete mať miesto v angličtine, ale označené ako francúzština, pretože používateľ nastaviť ako svoju predvolený jazyk.

Ak chcete použiť voľbu dôveru užívateľov - Dôrazne odporúčame, aby sila užívateľovi nastaviť jeho predvolený jazyk. Môžete to urobiť jednoducho - je to konfigurovateľné vBET. Takže vBET môže presmerovať na stránky užívateľského profilu, ak užívateľ nenastavil svoju predvolený jazyk. Pre niektorých používateľov to môže byť nie príliš pohodlné, ale presmerovanie sa zastaví potom, čo používateľ Predvolený jazyk je nastavený. Môžete si dokonca vybrať si prajete presmerovať užívateľa hneď po prihlásení, či znovu a znovu, kým je parameter nastavený (potom užívateľ nie je schopný urobiť čokoľvek na vašom fóre, až do jeho predvolený jazyk je nastavená).

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Michal, vďaka za odpoveď, už mám "Force užívateľa .." nastavenie a užívateľ si nastaviť svoj predvolený jazyk na poľskej o registrácii a on bol posielaný do poľsky, takže nechápem, prečo by titul nemal prekladať?

Ja naozaj chcem downgrade výkon a čakať na Google, ako sa niekedy fóra čaká Goole Hľadať vo vlastných má naložiť, čaká po preklade by bolo zlé!

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •