Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 1 z 2 12 PoslednýLast
Výsledky 1 na 10 z 19

Závit: Wiki v podadresári problémy

Nováčik
    Dátum registrácie
    September 2010

Default Wiki v podadresári problémy

OK, mám wiki v podadresári www.xxxxxxx.com / wiki, Moje fóra sú www.xxxxxxx.com / fórum.

Ja som sa snaží integrovať preklad do MediaWiki, ktorý zdieľa moje prihlasovacie informácie súčasnej dobe sa na fóre.

Vidím nasledujúce DB chyba pri testovaní:

Code:
    Database error in vBulletin 3.8.3:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_it help, vbenterprisetranslator_cache_short_it cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;

MySQL Error   : 
    Error Number  : 
    Request Date  : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:16 PM
    Error Date    : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:17 PM
    Script        : http://www.xxxxxxxxxx.com/wiki/?vbet_outside=true&language=it
    Referrer      : 
    IP Address    : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Username      : xxxxxxxxxx
    Classname     : vB_Database_MySQLi
    Nejakú predstavu, kam sa pozrieť? Prečítal som všetky návrhy, ktoré ste dali ostatným o tom, ako integrovať. Problém je, že ja proste nemám potuchy, ktoré riešenie, ktoré potrebujem.

Ďakujem

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010

Jedná sa o kompletné chybové hlásenie? Ak tomu tak nie je, vložte tu kompletné jeden.

Môžete tiež optimalizovať DB tabuľky. na to stačí ísť do admincp-> maintence-> opravy / optimalizovať stolíky-> Pokladnica all-> a kliknite na tlačidlo pokračovať

Nováčik
    Dátum registrácie
    September 2010

Quote Pôvodne odoslal kamilkurczak View Post
    Jedná sa o kompletné chybové hlásenie? Ak tomu tak nie je, vložte tu kompletné jeden.

Môžete tiež optimalizovať DB tabuľky. na to stačí ísť do admincp-> maintence-> opravy / optimalizovať stolíky-> Pokladnica all-> a kliknite na tlačidlo pokračovať
    Nehovorí tabuľke je poškodený ... hovorí neplatné SQL. S najväčšou pravdepodobnosťou kvôli niečo v neporiadku s prepisuje na wiki pod dir alebo neúplné integrácie s wiki.

Som si istý, že som niečo chýba, a hľadať kroky, potrebujem pre svoju integráciu.

Začínam žiadne chyby na tomto fóre sám.

Nováčik
    Dátum registrácie
    September 2010

Haló? To nemôže byť tak ťažké pre vás diagnostikovať.
    Naposledy upravil Smaug; 07-10-10 v 00:12.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Pravdou je, že je ťažké určiť - nie je žiadne číslo chyby ani chybové správy. To je dôvod, prečo Kamil opýtať, to je plný chýb komunikácie alebo tam bolo niečo odstrániť odtiaľ.

Bez chybe sme slepí tu ... Nájdete viac informácií o tom, na príklad v protokoloch?

Dátum registrácie
    10. 2009

Tiež - ako som pochopil, že sa stane len pre wiki. Pre bežné stránky nie sú. Používate prefix tabuľky?

Nováčik
    Dátum registrácie
    September 2010

Quote Pôvodne odoslal vBET View Post
    Tiež - ako som pochopil, že sa stane len pre wiki. Pre bežné stránky nie sú. Používate prefix tabuľky?
    Neplatný SQL je chyba.

To je to, čo prišlo v e-maile, nemám číslo chyby.

Code:
    Database error in vBulletin 3.8.3:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_it help, vbenterprisetranslator_cache_short_it cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;

MySQL Error   : 
    Error Number  : 
    Request Date  : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:11:36 PM
    Error Date    : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:11:36 PM
    Script        : http://www.xxxxxxxxxxxxxxxx.com/wiki/vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=&vbet_outside=true&vbet_outside=true&language=it
    Referrer      : 
    IP Address    : xxxxxxxxxxxxxxxxx
    Username      : xxxxxxxxxxxxxx
    Classname     : vB_Database_MySQLi
    MySQL Version :
    Wiki tabuľky všetky začínajú na "mw_", všetci ostatní na mieste, bez predvoľby. Ja pozri vyššie, kde sa hovorí "mimo = true" dvakrát. Pozriem sa na prepisovanie.

Viem, že moje implementácie bolo celkom veľa hádať, aké pokyny na použitie pre integráciu wiki. To, čo chcem vedieť, čo vaše príspevky sa ma týka. Má MediaWiki používať globálny kompletný? Ja naozaj neviem, ako by som byť schopný povedať, že?

Ďakujeme vám za váš čas

Nováčik
    Dátum registrácie
    September 2010

26 hodín rána **********

Je nejaký poplatok je možné zaplatiť za prioritné odpovede?

Ďakujem

Dátum registrácie
    10. 2009

Veľmi ľúto oneskorenie. Neberieme platby za prioritu odpovede. My Booth (ja a Kamil), kde na fóre vo štvrtok a piatok - jednoducho nemôže prísť na to, kto sa postará o tomto probléme. Pridám nejakú otázku, aby viac svetla, Kamil napriek tomu, že som tento prípad ... Prepáčte. Budeme to nabudúce. Tiež dúfam, že budú radi vedieť, že začneme hľadať ďalších zamestnancov pre starostlivosť o zákazníkov (tento víkend a budúci týždeň sa objaví reklama)

Budete vedieť, že integrovaný mod global_complete používa preto, že stránky nebudú preložené. Spojenie s prácou kód jazyka Wil, ale stránka nie je preložená. Ak sa niečo také stane, potom sa prosím obráťte na pokyny k mods, ktoré nepodporuje global_complete. To sa môže stať len u mods, ktoré tvoria jeho vlastnej strany a úplne ignorujú vBulletin architektúry.

O vydanie MySQL - sme ešte slepí. Myslel som, že by to mohlo byť prefix problém, ale nepoužívate pre vBulletin. Bez dodatočných informácií o probléme nie sme schopní povedať, čo to je. Kontaktujte prosím s podporou MySQL a opýtajte sa, prečo správy nemajú číslo chyby, ani popis chyby. I - ste skontrolovať MySQL záznamy? Možno, že tam bude viac o ňom.

Nováčik
    Dátum registrácie
    September 2010

Quote Pôvodne odoslal vBET View Post

Budete vedieť, že integrovaný mod global_complete používa preto, že stránky nebudú preložené. Spojenie s prácou kód jazyka Wil, ale stránka nie je preložená. Ak sa niečo také stane, potom sa prosím obráťte na pokyny k mods, ktoré nepodporuje global_complete. To sa môže stať len u mods, ktoré tvoria jeho vlastnej strany a úplne ignorujú vBulletin architektúry.
    OK, to nie je mod pre vBulletin, MediaWiki je samostatný. Len odkaz na môj fór sa tento mod z vb.org:
    MediaWiki / vBulletin Single Sign-On - vBulletin.org Forum

Pretože som pomocou tohto módu na "most" užívateľské relácie, stále som premýšľal, či globálne dokončenie je v prevádzke, a tak stále nejasnosti o tom, ktorá implementácia je správna.

O vydanie MySQL - sme ešte slepí. Myslel som, že by to mohlo byť prefix problém, ale nepoužívate pre vBulletin. Bez dodatočných informácií o probléme nie sme schopní povedať, čo to je. Kontaktujte prosím s podporou MySQL a opýtajte sa, prečo správy nemajú číslo chyby, ani popis chyby. I - ste skontrolovať MySQL záznamy? Možno, že tam bude viac o ňom.
    Nie je tam žiadna chyba zaznamenaná v mysql, som len overenie otvorením protokol chýb, ktoré je uvedené v my.cnf.

Je to neplatný príkaz.

Code:
    Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_fr help, vbenterprisetranslator_cache_short_fr cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;
    Vybrať zlyháva. Do týchto tabuliek a polí vyzerať správna pre vás? Kde je ten výber je volaná?

Ďakujeme vám za vašu pomoc

| 1 z 2 12 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •