Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 1 z 2 12 PoslednýLast
Výsledky 1 na 10 z 17

Závit: Registrácia Problem

Nováčik
    Dátum registrácie
    10. 2010

Default Registrácia Problem

Keď neregistrovaný člen chce zaregistrovať nový účet dostane databáze zlyhania po podaní všetkých tabuliek na konci. Nikto nemôže zaregistrovať nový účet teraz? Potrebujem vašu okamžitú pomoc.

Neplatné SQL:
    INSERT INTO užívateľov
    (Možnosti, parentemail, e-mail, meno, soľ, passworddate, heslo, usergroupid, languageid, Titul užívateľa, customtitle, showbirthday, birthday_search, narodeniny, Timezoneoffset, **** šaty, vbet_def_lang, displaygroupid, joindate, lastvisit, lastactivity, autosubscribe, showvbcode , threadedmode, reputationlevelid, povesť, pmpopup, maxposts, daysprune, startofweek)
    HODNOTY
    (11537751,'', 'kardelen_ksk22 ********** com "," kardelenksk22', '\\ \\ W (y4I5Tv.7} <98ky5Uwe, B = |) CFX \\ "", FROM_UNIXTIME (1286304455) , '55e50d487aa19ca1367c67c5d0f31709, 3, 12, "Yeni Üye ', 0, 0, '1985-04-26', '04-26-1985 ', '2', '88 .242.91.77 ',' tr ','' , 1286304455, 1286304455, 1286304455, -1, 1, 0, 5, 10, 1, -1, 0, -1);

MySQL Error: Unknown column 'vbet_def_lang' in 'zoznamu polí "
    Číslo chyby: 1054
    Dopyt Dátum: Utorok 5.10.2010 @ 21:47:35
    Chyba Dátum: Utorok 05.10.2010 @ 21:47:35
    Scenár: http://www.mydomain.com/register.php?do=addmember
    Odkazujúce: http://www.mydomain.com/register.php?do=addmember
    IP Adresa: 88.242.91.77
    Užívateľské meno: kardelenksk22
    ClassName: vB_Database
    Verzia MySQL:
    Naposledy upravil beaconsfield; 05-10-10 v 20:06.

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Keď ste použili my. Htaccess prepísať pravidlá, ak ste slovo zmeniť forumz na fórum zložky?

Nováčik
    Dátum registrácie
    10. 2010

Nie, nie. Nechcem používať forum zložky. Čo mám robiť?
    Naposledy upravil beaconsfield; 05-10-10 v 21:15.

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

, Že. Htaccess má moja zložka rozšírenie, ak vaše fórum je takhle www.mysite.com / forum zmeňte forumz na fórum, a mali by ste byť dobre (Btw som práve kúpil a inštaloval dnes)

Nováčik
    Dátum registrácie
    10. 2010

Baňa je www.mydomain.com

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Potom by som sa hádať, ale je možné urobiť nič horšie, než zmena your.htacces od tej, ktorú ste skopírovali z mojej riešení tohto a uvidíte, ako ísť
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    Ak to nepomôže nastavenie prepísať späť na ako to bolo predtým, než ste sa niekedy zmenil už dnes a čakať na niekoho, kto odtiaľto dostať sa do kontaktu s vami, aspoň budú môcť používať fórum

Nováčik
    Dátum registrácie
    10. 2010

Vďaka za pomoc, ale nerieši môj problém databáze. Problém je v tom nikto nemôže zaregistrovať nový účet teraz. Pretože východiskovým jazykom tabuľky nie je známy. Nejaký nápad?

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

zmeniť predvolený jazyk vo vašom admincp> vbet> Hlavné> predvolený jazyk

Potom pre vás vidieť fórum www.mydomain.com/en/ en ak východiskovým jazykom je angličtina.

To je najlepšie, čo môžem robiť, čo jej nie je môj mod a im nie kóder - sorry!

Nováčik
    Dátum registrácie
    10. 2010

Každopádne ďakujem. Budem čakať, Michal odpoveď.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010

ahoj
    Bola som na vašich stránkach a nemôžem nájsť vlajky. ste si istí, že ste importovali a vBET product.xml súbor z Do-Not-uploadzložku admincp-> Produkty a plugins-> Pridať / import tovaru?

| 1 z 2 12 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •