Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 5 z 5

Závit: Ahoj veľký záujem! Jedna otázka

Hybridné zobrazenie

Predchádzajúci Príspevok Previous Post   Next Post Ďalší Príspevok
    Nováčik
    Dátum registrácie
    September 2010

Default Ahoj veľký záujem! Jedna otázka

Dobrý deň, hovorím anglicky a naše fórum je v angličtine v súčasnej dobe. Moja otázka je, nechápem niektoré veci, o VBet,
    • 1.So Ak osoba, ktorá navštívi hovorí napríklad nemecké. Keď on ide na mojich stránkach ... je automaticky v nemčine?
    • 2.Do musí prepnúť na svoju reč?
    • 3.Is niečo vo svojom jazyku, ktorý im dáva vedieť prepnúť?
    • 4.Or to vidí vlajky a kliknite na tlačidlo?
    • 5. Posledná otázka, keď idú robiť miesto. Sú smery sa vysvetliť, ako to urobiť, aby ich jazyk prekladá? Alebo je to automatické?

Ďakujem. Som tak veľký záujem o toto. Som pripravený kúpiť teraz. Len chcem, aby sa ubezpečil, všetko bude fungovať tak myslím, že to bude. Navyše ja používam PhotoPost Pro, turnaje a rebríky, a niekoľko ďalších vo fóre. Vidím PhotoPost Pre funguje. Dúfam, že moje ďalšie pluginy sa tiež!

Nováčik
    Dátum registrácie
    September 2010

Dobrý deň znova. Bol som návšteve fóra sa VBet v nich. A každý má oznámenie, že neprekladá. Naozaj potrebujeme, že prekladať pre nás. Tiež "Zaregistrovať sa" slová "užívateľské meno" a "heslo" Nikdy preloží na každého fóra, ktoré som navštívil VBet nainštalovaný. Je to posledná verzia opraviť tieto problémy?

Nováčik
    Dátum registrácie
    September 2010

Dobrý deň, ?********************

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Ahoj

Ospravedlňujem sa za neskoré odpoveď. Tento týždeň som bol v režime offline a Kamil je na dovolenke do konca tohto mesiaca. Obvykle podpora cez víkendy, čo si môžete overiť sami nájsť našu podporu správy od ostatných víkendov. Takže človek opäť Ospravedlňujeme sa pre tento jeden

Odpovede na vaše otázky.
    1. Môžete nastaviť vBET možnosť, aby nemecky hovoriaci hostia budú automaticky presmerované na nemecký preklad (základné v záhlaví prehliadača).
    2. Môžu, ale nemusia - viď prvú odpoveď.
    3. Nerozumiem otázke ...
    4. Všetci užívatelia môžu vidieť vlajky a Prepnite na iný jazyk kedykoľvek.
    5. Keď používatelia písať v rôznych jazykoch, potom vBET dokáže rozpoznať správu jazyk (konfigurovateľné).

O ďalších pluginov. Iba niektoré pluginy vyžadujú špeciálne integrácie. Väčšina pluginov funguje dobre aj bez ďalších krokov.

O preklad nie je "užívateľské meno" a "heslo" - ako to vidím ja prekladá na našom fóre. Stačí skontrolovať japonský preklad. Nikto písal vlákno o otázkach v tejto oblasti. Tiež prosím, na vedomie, že vBET neprejaví v tejto dobe obsah tlačidiel. To je jediná viditeľná vec, ktorá nie je preložené, a teraz aj preto, že majú na ich obsah v HTML atribút miesto vo vnútri HTML tag tela.

Nováčik
    Dátum registrácie
    September 2010

Ďakujem Vám za odpoveď. Budem Sk ******

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •