ok tani, btw është në kundërshtim me Rinise Shqiptare pro. Çfarë mund të bëj në mënyrë që të mos ndikojë në pro Rinise Shqiptare?
ok tani, btw është në kundërshtim me Rinise Shqiptare pro. Çfarë mund të bëj në mënyrë që të mos ndikojë në pro Rinise Shqiptare?
vërtet njeri i pa. tani ajo punonpor unë kam problem me pro Rinise Shqiptare
Miqtë hi
kam futur Rregullat vBet të htacces e Muslimanët.:
SEO është sukses punën dhe vBet punë Nice.Code:RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L] ###################################### vbet ################### RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron) RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/ RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA] ################################################################## RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap) RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/ RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
por në pjesët Translation si "/ forum / el" (directories sub_translated) Ndryshimi Lidhje nga theared.html të "showthread.php dhe nuk punojnë me Muslimanët.
Unë jam duke përdorur vBET2.X
Na vjen keq për Posting në këtë temë
Thanks
Fundit edituar nga _root; 30-03-10 në 07:29.
Kam lexuar të gjitha udhëzimet, por jo ndonjë që.
Ku Kjo
Mund të shkruajnë se këtu?
apo nëse kjo është e gabuar ku se?
kam shtuar forum / në Option ...
Fundit edituar nga _root; 31-03-10 në 17:57.
Çdokush e di?
është gjuha ime forum përkthehet si duhet?
cutimalaysia.my. Mund të të kontrolloni kodin qe kam vënë. A është e saktë?
# Comment rreshtin e mëposhtëm (add '#' në fillim)
# Për të çaktivizuar funksionet mod_rewrite.
# Ju lutemi vini re: ju ende nevojë për të çaktivizuar hack në
# Panelit të kontrollit për të ndaluar Muslimanët url rewrites.
RewriteEngine On
# Disa servera të kërkojë direktiva Rewritebase të
Aktivizuar # (e levizni '#' në fillim për të aktivizuar)
# Ju lutemi vini re: kur të aktivizuara, ju duhet të përfshijë në rrugën e
# VB tuaj në dosjen rrënjë (dmth. RewriteBase / forum /)
# RewriteBase /
#% RewriteCond {HTTP_HOST}! ^ Www \\. Yourdomain \\. Com
# RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/ $ 1 [L, R = 301]
RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & ridrejtuar = / [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & ridrejtuar = / $ 2 [L, QSA]
% RewriteCond {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
RewriteRule ^ ((arkiva /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-F
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-D
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | images) /
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
% RewriteCond {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
RewriteRule ^ ((arkiva /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-F
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-D
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | images) /
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
Po, ky kod është e saktë, por si Michał shkroi në postin e tij të mëparshme - ju lutem paste këtu një url të plotë për forumin tuaj. A keni përdorur subdirectory në faqen forum apo jo?
Ky është portali jonë url: cutimalaysia.my / forum.php
jo, Iwe vënë script forum për fushën tonë rrënjë, cutimalaysia.my