Здраво Па, тогаш јас се обидувам тоа е во можност да работат дури и во Германија, ајде да видиме како Google ја. Tisiman Hallo Na, dann versuch ich es auch mal in deutscher Sprache, mal schauen wie google damit auskommt. Tisiman
Google доаѓа со комплет навистина не е јасно Мора да напишете совршено добри германски, за жал. Измени: Преводот не прави никаква смисла целосно Google kommt mit deinem Satz nicht wirklich klar Man muss schon perfektes gutes deutsch schreiben, leider. Edit: Die Übersetzung macht voll keinen Sinn
Каде можам да поседува се обиде да напише писмо или документ? да се тестираат како тоа функционира. соодветен за оваа апликација мене и јас ќе напишам за пријатели кои живеат во Романија и Унгарија. vart kan jag skälv prova att skriva ett brev eller dokument ? för att prova hur det fungerar. passar det här programmet mej då jag ska skriva till vänner bosatta i rumänien och ungern .
Напишано од mikael Каде можам да поседува се обиде да напише писмо или документ? да се тестираат како тоа функционира. соодветен за оваа апликација мене и јас ќе напишам за пријатели кои живеат во Романија и Унгарија. vart kan jag skälv prova att skriva ett brev eller dokument ? för att prova hur det fungerar. passar det här programmet mej då jag ska skriva till vänner bosatta i rumänien och ungern . Во пример тука Слободно можеш да направиш нов тест теми во овој дел.
Здраво, тестирање Ciao, prova
Привет! проверка связи! Привет! проверка связи!
كيفية اضافة الكود الرجاء المساعدة
Прикажи ги таг облак
Правила на форумот