Quote Napisał JinLeeHui View Post
Hi,
Przepraszam, Im nowego do forum. Moja praca jest do wykonania badań na temat organicznych chiński herbat zielonych.
Jeśli masz chwilę, to czy mógłbyś mi komunikat, który jest Twoim ulubionym marki zielonej herbaty?
Dzięki z góry
Pozdrawiam Jin
lol ... co douche. Teraz będę musiał martwić się o międzynarodowe spamerów, jak sądzę ..

Quote Napisał Jesh View Post
Serwis jest aktualnie pokazuje: Wyniki 1 - 10 z około 16200 z coinforums.com. (0,21 sekundy) na google.

Wzrost ruchu był prawie 3x i jesteśmy nadal otrzymuje wzrost. Nasza witryna jest nowa i jest to forum + galeria monety i waluty. Mamy już coraz hitów z 85 różnych krajów, w porównaniu do około 20 przed instalacją.

Wyniki są bardzo korzystne.
Jesh, to niesamowite. Jestem gettin więcej ochotę to wypróbować.

btw, jeśli nie zostały wymienione przed ... Michał, jesteś geniuszem za wynalezienie tego. Jestem zaskoczony nikt nie kupił ya się jeszcze.

Widziałem tylko ten jest jeszcze bardziej popularne w ciągu nadchodzących lat.

Szukałem w sieci, na drugi dzień, i stwierdziła, że bardzo trudno znaleźć oprogramowanie dla zwykłych stron internetowych. (Bez vBulletin) Albo coś, co jest niezawodne i bardzo popularne. Wszystkie udało mi się znaleźć kilka zacienionych firmy tu i tam. Może możliwości biznesowych dla kogoś innego, aby skorzystać z. Naprawdę chciałbym przekonwertować na moje inne strony kiedyś w przyszłości. (Nie związane z vBulletin)