Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 2 , 2 FirstIlk 12
Sonuçlar 11 için 13 , 13

Konu: Power sunucuları

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Tamam - tam bir güncelleme. Ayrıca, e-posta Sorun hala varsa ne olur nasıl teşhis ile ilgili bazı ipuçları gönderebilirsiniz.

Bir ipucu daha: gerçek forumu bütün bu işlemez eğer bazı dillerde devre dışı bırakma hakkında düşünüyorum.

AYRICA ÇOK ÖNEMLİ! Lütfen aşağıdaki linki altında nadas ipuçları. Ben şu anda robots.txt alakasız sayfalarda engellemek olmadığını, o yüzden size kesin performansınızı artırabilirsiniz. Ayrıntılar burada: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Üye

Text automatically translated from: Italian to: Turkish
    Translated text
    Merhaba,
    Henüz bilinen bir şey yapmadım, ancak, zaten iki sorun var:
    1. Zaten) bu tür mysql_connect (hataları yüzlerce raporlama [function.mysql-bağlantı <a href='function.mysql-connect'> </ a>]: Çok fazla bağlantı / home / okul / alan / scuo.la / public_html / line 311 / class_core.php içerir
    2. tercüme sayfalarında adresler ancak explorer ile firefox ile iyi çalışır. Örneğin bu sayfanın
      kanatlar .. E-książki?
      Firefox'ta çok iyi okur ama tarama.

Sen düzeltmek değil, ha?
    Çok onlar testler ancak bu sorunları çözmek için başarısız kaldığım ve benim webmaster.
    Ben merak etmeyin, hizmet için ödeme yaparsınız.
    teşekkürler
    Original text

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Merhaba,

Konular hakkında:
    1. Bu MySQL yapılandırma sorunu. Böylece sunucu müşterilerine ve tüm Apache konuları çok yeterli MySql bağlantıları yoktur meşgul, MySQL bağlantıları, eskisine oranla daha fazla Apache konuları için izin verir. Lütfen MySQL fongiuration değiştirmek. Burada manuel: MySQL:: MySQL 5.1 Reference Manual: B.5.2.7 çok sayıda bağlantı
    2. Ben standında IE ve Opera bu URL kontrol ve standında gayet iyi çalışıyor. Lütfen IE% gösterimde harflerin görüntülenmesini desteklemez, bu kelime sadece tek bir tarayıcı IE altında bu bağlantıyı garip dikkat edin, ama uygun bir bağlantıdır. Hala aynı bağlantı sadece Opera altında HTML çıktısı görmek ve aynı% gösterimde göreceksiniz. Opera (ve tüm diğer tarayıcılarda IE hariç) sadece güzel göstermek. Ayrıca bu dünyada standart olduğu için, Google (ve diğer robotlar) ve dizin uygun şekilde nasıl yorumlanacağını biliyorum lütfen unutmayın. Burada hiçbir sorunu yoktur (Ya da bu konuda ne olduğunu anladım vermedi )

Sayfa 2 , 2 FirstIlk 12

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •