חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 11 עד 15 של 15

אשכול: עומס בעיות נוספות

תצוגת רצף תגובות

פוסט הקודם Previous Post   Next Post פוסט הבא
    מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי Snake View Post
    זה ברור כשמש לי זה mod שוחרר ללא בדיקה ראויה, בבהירות הבעלים אינו מעוניין להתייחס לבעיות.

Fail.
    אם יש לך ספקות לגבי בדיקות נאותות אני מציע לבדוק את ההיסטוריה של vBET - זה נבדק על ידי מאות פורומים אמיתיים לפני שהוא התקדם לגרסה בתשלום

על טיפול בסוגיית. אני מצטער. אני הניח בטעות נותן לך בתגובה הראשונה זה ידיעות, הייתי ברור שאנחנו בשאלת:
    Quote פורסם במקור על ידי vBET View Post
    שים לב שכבר תכננו תמיכה במערכות מטמון אחרות ואלגוריתמי התרגום שלנו ממוטבים באופן מיידי. כלומר, גילינו עד כמה זה מקטין באופן דרסטי את ביצועי ה-PHP בעבודה על מחרוזות גדולות ושינינו את האלגוריתם שלנו. הוא כבר שוחרר ב- vBET 4.2.0 עם אפשרויות תצורה נוספות. ואנו נעביר את כל השיפורים גם ל- vBET 3.x שעדיין נתמך

...

ההמצאה שלנו היא: "יש לנו הרבה מה לשנות". ולכן אנחנו עורכים ניסויים, משנים אלגוריתמים, יוצרים פרופילים ומבזבזים הרבה זמן בחיפוש אחר פתרונות שידרשו פחות משאבים. עדיין אנחנו לא יודעים שום mod אשר יכול להיות כל תחרות vBET ויש כמה מודים תרגום אחרים. עשינו הרבה שינויים באלגוריתמים שהיינו צריכים לקרוע כי הם לא עזרו, במהלך התהליך הזה גילינו גם שיפורים רבים. אתה יכול לקבל את הרושם שלך מבסס על בעיות השרת שלך, אבל בבקשה לשקול האם יש לך פתרון טוב יותר? מה אתה יכול לתת רמז כי אולי vBET הוא לא פתרון שגוי מאז עובד על אלפי פורומים, אולי אתה רק מנסה לשים 20 ליטר מים לתוך דלי 10 ליטר. ובכל זאת - יש לנו הרבה מה לשנות ורשימת TODO נהדרת בסעיף אופטימיזציה (כ -70% להתנסות האם זה יעזור או לא) ואתה צודק 100% - אנחנו יכולים לעשות את זה טוב יותר, אנחנו ואנחנו עושים את זה כל הזמן רק לחכות עד שנעבור את כל השיפורים אשר עשינו במהלך יישום vBET4.x

אם אני יכול לתת לך כמה רמזים - אנא בדוק כיצד ניתן לייעל vBET: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html
    במיוחד לשקול השבתת כמה שפות חסימת דפים רלוונטיים על ידי robots.txt
    אני מרגיש אחראי לחלוטין לאי ההבנה הזאת. שוב מאוד מצטער. אנא ספר לנו, באיזו דרך אנחנו צריכים להגיד לך שאנחנו משפרים vBET כל הזמן, וכיצד אנו יכולים להבטיח לך שוב כי vBET3.x יהיה שיפורים נוספים בביצועים, כדי להבהיר לך שאנחנו מטפלים בבעיה? אנו תמיד נשמח לשפר את דרך התקשורת שלנו עם הלקוח
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 19-03-10 ב 03:02.

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •