Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 3 od 3 FirstPrvi 123
Rezultati 21 na 26 od 26

Thread: Ljudi koji posjetite moj web prvo pitao pitanje na ruskom?

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Taj nije objašnjenje, moj preglednik NIKADA je postavljena na ruskom, ali sam ga vidio kad sam odjavio baš kao što je učinio, ja ne mogu jamčiti da je njegov preglednik nikad nije bio ruski, ali on je indijska, živi u New Dehli i vrstama i govori na engleskom jeziku pa zašto na zemlji bi naši kolačići se čitati i kao ruski?

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

moj ispričavam se pročitati zaglavlja, možda čak i nikad postaviti / koristi ruski jezik, ali vaš preglednik može razrijediti ste bili. To je sve mogu reći bez provjere - Žao mi je ne mogu vidjeti popup

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Ja sam se okrenuo na ruskom jeziku isključen, gledajući pop-up neće vam pomoći kao kada ga je odbio, ona ne vrati (barem ne za neko vrijeme!), To nije moguće za moj preglednik za "misliti" ja sam postaviti ili koristiti ruski jezik, jedini jezik koji je ikada bio postavljen u mom pregledniku zadani Engleski Velika Britanija, kao što sam rekao ja ne mogu jamčiti za osobu koja ga izvijestili, ja sam to doživio prije i im prilično sigurni su drugi previše .

Da bi jezik pogreška održati bih ni morati fizički mijenjati, koristiti softver za to (vBET) ili nas ruski proxy (ili proxy postavljen za varanje kao ruski) samo jedan od kojih je moguće za mene promijeniti i taj vBET.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Bok. Ja ne razumijem gdje ideš. Imaš jednostavan odgovor - ponašanje je prisiljen od vas - što ga postaviti u postavkama.
    A možete ga jednostavno isključiti u VBET -> admin CP -> Razno -> Preusmjeravanje korisnika jezik.
    Idi tamo i postaviti Onesposobljen. vBET pitati ili preusmjeravanje više.

To je velika da vBET ponaša kako ga konfigurirati. Bilo bi loše ako se zanemari svoje postavke. Za softver nije bitno koji jezik suradnik govori ili ono što se tvrdi o svojim postavkama preglednika. Za softver jedino što je važno su stvarni zaglavlja koja dolazi s zahtjev. A oni su provjereni s postavkama smo raspravljali o tome. Ništa više. To je, kako vBET radi ovdje, a vi jednostavno promijeniti ako želite. ovisno o konfiguraciji.

Predlažem da provjerite postavke svog preglednika kada se neće ponoviti (to si još uvijek će pitati redirekcije uključena). Ako se ne nalaze u jezičnim postavkama jezik će vam biti preusmjereni, onda provjeriti i što dogoditi se to poslužitelj (Dodavanje drva) - imajte na umu da Internet je veliko mjesto i svoje pakete dolazi puno mjesta - to je moguće da neki proxy poslužitelj dodaje vlastite zaglavlja na vaš zahtjev. U svakom slučaju - nema nikakve magije. Ako si gdje je pitao za preusmjeravanje vBET i da je preusmjeriti na ruski jezik onda rasulo zahtjev je u jezik zaglavlja ruskog jezika na svim jezicima poznat po vBET. To možete provjeriti sami ako želite - samo ići na datoteku / Uključuje / vbenterprisetranslator_functions_lang.php i provjerite funkciju vbet_getRedirectionLanguage. To je također dobro mjesto za dodavanje rezanje ako je stvar da imamo bug i želim to dokazati na nas.

Ako želite onemogućiti punu primjenu umjesto jednog parametra (koje ste sami postavili) - učiniti ono što mislite, da ono što vam je činiti ... To je vaš forum. Mi smo sretni da vam objasni zašto se to dogodilo i kako možete ga promijeniti. Ako vam je potrebna dodatna pomoć molim samo napisati

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Michael, hvala na odgovoru, da sam konfiguriran vBET pitati i vBET treba raditi na ovaj način, bez problema, no problem je da je neregistriran ili peopel koji odjaviti su se koliko ja znam pitao za preusmjeravanje pitanje, vBET, ne treba raditi na ovaj način, i jezik je UVIJEK ruski, pa evo dva scenarija je:
    1. Neregistrirani korisnik iz Indije posjete stranicu, pogledajte je pop-up (na ruskom) molba ako on želi postaviti svoj jezik ruski, on odbija i možete vidjeti stranice kao normalno na engleskom jeziku, ako je prihvati (ali imajte na umu kako je on ne govori ruski on ne može čitati pop-up) on je prevezen u Pomoći za Microsoft Office - Microsoft Office Rasprava - Excel VBA programiranje - programiranje

2. Ja se ispričao (i doživjeli to sam u prošlosti) i odjaviti forumu, odaberite vezu me odvesti do mjesta koje je gledate prije i onda ja dobiti pop-up na ruskom, isti scenarij kao iznad odvija

Ako smo odjavljeni zašto bismo se predstavili s pop-up? pop-up je samo za prijavljene kod ljudi zar ne?

To neće biti moj poslužitelj kao svoj u Velikoj Britaniji te je posvećen, imam potpunu kontrolu nad njim, kao što sam Sadi ipak, ja sam se okrenuo na ruskom jeziku od sada pa se nadam da će se zaustaviti problem.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by Simon Lloyd View Post
    Ako smo odjavljeni zašto bismo se predstavili s pop-up? pop-up je samo za prijavljene kod ljudi zar ne?
    Nema se to dogodi za ljude koji počinje novu sjednicu:
    Quote Originally Posted by Parameter description
    Preusmjeravanje će se dogoditi tek na početku novog saziva (klijent mora imati omogućene kolačiće ili će biti preusmjeren svaki put).
    I to je priznata od strane kolačiće.

Također, kao što sam napisao prije samo ono što je bitno za vaš poslužitelj je ono jezik zaglavlje dolazi s zahtjev. I čini se da je u kabini vaš scenarija zaglavlje s ruskom jeziku došao sa zahtjevom. Provjerite konfiguraciju poslužitelja - možda ste postavili neki zadani jezik dodanu kada nema jezik zaglavlje se postaviti. Uostalom sumnjam da ćemo imati bug ovdje. Ova funkcionalnost nije modificirana za jako dugo vremena i to radi dobro. Možemo to provjeriti da li će se dogoditi ponovno u zapisnicima - najvjerojatnije će pokazati ono što sam napisao - da ruski jezik kod je poslati u odgovarajućem zaglavlju. Ako sam u krivu ćemo ispraviti grešku, ali prvo moramo potvrditi da postoji bug.

Stranica 3 od 3 FirstPrvi 123

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •