Sveiki.

Apie formatavimą, buvo skaldytų šiame puslapyje - Prašome apibūdinti, kas negerai ir mes bus patikrinti.

Apie mod_pagespeed - Sprawdziliśmy jums davė rąstų ir man nepavyko rasti bet koks neteisingas kelias į /en/ katalogas. Ar tikrai, kad tai yra klausimas, priežastis? Ar tikrai, kad tai yra priežastis? Ar galite pateikti vieną žurnalą, kuris aiškiai rodo ji? Iš rąstų, kuriuos galite rodyti matau, kad problema yra URL be kalbos kodas. Aš taip pat patikrino HTML šaltinio puslapyje anglų kalba - CSS URL yra santykinis ir nėra bazė naudojamas Taigi prašymus siųsti į jūsų serverį CSS failai yra be kalbos kodas.

Patikrinkite, ar turite nustatyti reikia teisių katalogą, kai talpyklos yra parašyta. Patikrinkite, ar turite dar laisvos vietos jūsų standžiajame diske.
Pagaliau jei esate tikri, kad klausimas su išverstų puslapių tada patikrinkite, ar jūsų mod_pagespeed konfigūracijos. Prašome patikrinti ar konfigūracija leidžia nustatyti kažką apie viduje nukreipta URL (ar reikia URL prieš .htaccess vyko arba po). Pabandykite išsiaiškinti, kas serverio kintamojo naudojamas mod_pagespeed nustatyti užklaustos URL. Gal tai leis mums rasti mūsų ką nors. Čia yra kažkas apie mod ir .htaccess: mod_pagespeed diegimo ir konfigūravimo
Mod dokumentų nėra per maža, yra daug konfigūracijos net domenams žemėlapių. Čia rasite daugiau apie tai: Naudojant mod_pagespeed
Taip pat prašome paprašyti "Google" Žinynas - mes manome, kad tai tik konfigūracijos klausimas.

Šiuo metu labai rąstų nesuprantu, kaip vBET įtaką mod. Jei aš praleidau kažką, nurodykite man ji tiksliai. Net jei problema yra išversti Url, mod turėtų būti pakankamai protingas, kad atpažinti bazė formos HTML ir gerbti .htaccess peradresavimą - ir vėl prašome taip pat paprašyti "Google" ir patikrinkite dokumentus. Jei rasite nieko mes bus patikrinti, dar kartą - dar pateikite rąstų, kuris rodo, kad klausimas su kalbos kodus, įtraukti į URL.