Здраво.

За форматирање која е прекината на оваа страница - опишете она што не е во ред и ние тоа ќе го провери.

За mod_pagespeed - Се проверува логовите би ти дал, а јас не се најде некоја погрешна патека до / en / директориум. Дали сте сигурни дека ова е причината за ова прашање? Дали сте сигурни дека ова е причината? Можете ли да дадете една најавите коишто јасно го покажува? Од трупци што ви покаже гледам дека ова прашање е за адреси без код на јазик. Јас исто така проверено HTML кодот за страница на англиски јазик - адреси да CSS се релативни и не постои база користат толку барања испрати на вашиот сервер за CSS фајлови се без код на јазик.

Ве молиме проверете дали имаат поставено соодветни права за директориумот каде што е напишана на кешот. Ве молиме проверете дали имате уште слободен простор на вашиот хард диск.
Конечно, ако сте сигурни дека ова прашање е со преведени страници, тогаш ве молиме проверете ја вашата mod_pagespeed конфигурација. Ве молиме проверете го прави конфигурација овозможува да го поставите нешто во врска со внатрешно пренасочени адреси (што не е потребно рачно порано. Htaccess одржа или по). Обидете се да дознаете што серверот променлива се користи од страна mod_pagespeed за да се утврди бараниот рачно. Можеби ова ќе ни овозможи да се најдат нашите нешто. Еве нешто во врска со МО и htaccess.: mod_pagespeed Инсталација и конфигурација
Документација за современи не е премногу мал, има многу конфигурација дури и за домени мапирање. Овде ќе најдете повеќе за него: Користејќи mod_pagespeed
Исто така ве молиме побарајте на Google помош - ние сметаме дека тоа е само конфигурација прашање.

Во овој момент во историјата не гледам како vBET влијание на мо. Ако јас го пропушти нешто, ве молиме точка мене тоа е точно. Дури и ако прашањето е со преведени Адреси, мо треба да се доволно паметни да го препознаат база HTML форма и да ги почитува htaccess пренасочувања -. па повторно ве молиме обратете, исто така, Google и да се провери документацијата. Ако можете да најдете ништо ние ќе го проверете уште еднаш - уште тогаш ве молиме обезбедете трупци што покажува дека ова прашање е со Јазични кодови вклучени во адреси.