Am ment ultima versiune de vbet 3.x pentru vb3.x VBET 3.5 DISEMINAREA
Am ment ultima versiune de vbet 3.x pentru vb3.x VBET 3.5 DISEMINAREA
i-ar putea, dar asta e un beta şi ai stat tu dont oferi sprijin pentru aceasta şi, de asemenea, că nu este bun pentru mine![]()
mai multe informatii: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10304
Vă rugăm să-face acest test pentru toate API pe care îl utilizaţi,http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post1728
Voi atunci când am terminat optimizarea baza mea de date, am folosit doar API V1 ca i-au numai vBET 3.4.1 instalat.
Am şi alte aspecte, vbenterprisetranslatot.php utilizează ALL timpul meu cpu, vă rugăm să verificaţi de mai jos:
Pid ************ prioritară CPU Proprietar%% memorie comandă
12493 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 104 - 0.5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12496 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 72.0 - 0.5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12495 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 67.0 - 0.5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12492 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 42.0 - 0.6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12490 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 23.5 - 0.6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12484 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 11.7 - 0.6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
20732 (Trace) (Kill) mysql 0 - 1.8 - 6.2 / usr / sbin / mysqld - basedir = / - datadir = / var / lib / mysql - user = mysql - pid-file = / var / lib / mysql / server.thecodecage.com.pid - skip-extern de blocare -
Am 4 CPU şi-l omoară pe site-ul meu acum ca sa cant traduceri!, Am dezactivat de jumătate din traducerile şi au în continuare problema!
Ma poate ajuta cineva?
Ultima modificare făcută de Simon Lloyd; 01-10-11 la 19:29.
Vă rugăm să folosiţi un fir pe o problemă. Pentru noua emisiune utilizaţi alt fir. La scurt timp - sa nu vbenterprisetranslator_seo.php care durează întreaga resursele - este tot forum-ul, deoarece fiecare cerere de Forumul merge trought vbenterprisetranslator_seo.php care doar stabileşte câteva variabile pentru vbseo.php şi include resurse cu adevărat solicitată. Setaţi întregului forum trafic la acest dosar de al tău .htaccess dosar. Deci nu este nici o problemă cu acest fișier la toate - aceasta este consumul de întreg Forumul. Dacă este nevoie de descriere mai mult în acest domeniu - vă rugăm să deschide thread nou pentru ea sau găsi deja existente. O problemă pe un singur fir![]()
Am actualizat la beta pentru a încerca să rezolve problemele mele, dar se pare că eu nu mă bag traduceri din Microsoft?
Iată rezultatul testului micorsoft:
Am dublu chaecked i-au ID-ul MS corect!Incepand obţinute de încercare MS
Rezultatul testului: ï »¿" InvalidOperationException:: ID-ul = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
Încercare de eroare:
Timpului de conectare (ms): 237.756103516
Ultima modificare făcută de Simon Lloyd; 01-10-11 la 20:56.
Vom verifica-l cu cea mai mare prioritate şi să vă anunţăm despre rezultatele - poate că Microsoft a schimbat API-ul în cazul în care operaţiunea nu este recunoscut. Acum este miezul nopţii în ţara noastră aşa că vom începe dimineaţa, dar Radek devine meciului de la mine pentru a verifica it ASAP.