Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 22

Tema: gauti pranešimus apie klaidas po to, kai serverio atnaujinti

Junior Member
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Default gauti pranešimus apie klaidas po to, kai serverio atnaujinti

Sveiki,

i just persikėlė mano svetainę į naują dedikuotą serverį. anksčiau viskas buvo darbo baudą paskutinio mano serveryje. po to perkelti į naują serverį, gaunu tokį klaidos pranešimą:

Fatal error: Kvietimas į neapibrėžtą funkcija iconv () in / home / vartotojo_vardas / public_html / includes / vbenterprisetranslator_functions.php linija 379

SHOWTHREAD puslapių. forumo puslapius, taip pat vbacmps puslapius ir vbcommerce / vbcredits puslapių, eina, eina tuščia, kai spustelėsite kitą vėliavą.

Ar žinote, kaip mes galime išspręsti šią problemą? atrodo serverio parametrą, nes viskas buvo gerai, kol aš persikėlė į naują serverį.

ačiū
    simit

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Taip, tai yra serverio parametrus klausimas - PHP problema. Žiūrėkite čia, kas yra reikalinga šiam mod dirbti:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post7

Jums reikia iconv įdiegta ir tai, ko jums trūksta jūsų naują serverį. Lengvai rasite montavimo instrukcija ieškoti internete: PHP iconv

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •