I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 6 e 6

Thread: 404 postin e mëposhtme në gjuhë të huaj

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Default 404 postin e mëposhtme në gjuhë të huaj

Unë jam duke përdorur lidhjet e vBSEO'd në forum time.

Kur një përdorues paraqet një post në një gjuhë të huaj duke përdorur editor i plotë (përgjigje jo të shpejtë), të merrni një 404 pas përcjellëse (pas është bërë ende, pse). Kam provuar këtë me dhe pa pastrim HTML aktivizuar, pa rezultate. Mund të keni një sy në këtë?

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Text automatically translated from: Polish to: Albanian
    Translated text
    Ky mesazh është shkruar në një gjuhë tjetër. Ky forum nuk ndodh situata e përshkruar. Pra ju lutem më dërgoni një mesazh privat adresën e forumit tuaj (dhe një lidhje për këtë temë), kështu që unë mund të kontrolloni atë.
    Original text

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Unë nuk e kanë këtë problem, pasi disabling pastrim html vBulletin-së. Faleminderit gjithsesi për përgjigjen!

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Po - kjo është shumë e rëndësishme që të mos përdorni ndonjë gjë e cila hap comments HTML - përndryshe do të humb vBET informacion në lidhje me atë që është përkthyer tashmë (p.sh. nga BBcodes lang dhe langtitle) dhe cilat fusha nuk duhet të përkthehet, por ende duhet të ri-koduar.

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Unë kam të instaluar në vend një vB.org froum mod dhe të vendosur urdhrin e ekzekutimit të 65.000 - kjo nuk do të ndërhyjë me vBET duket, ndryshe nga sistemi i Muslimanët, e cila dehur atë.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Po - vBET përdor 1000 urdhrin e ekzekutimit, kështu që nëse keni bërë diçka me komente, pasi që nuk kanë ndikim në atë se si vBET është duke punuar.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •