Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Am fost folosind vBET din ramura 2.x, şi au fost modernizare de-a lungul drum. i chiar upgradat la 3.2.2.
acum, atunci când fac clic pe steagurile, am observat schimbări URL-ul, de asemenea. Cu toate acestea, uneori pagină se încarcă în mod corespunzător, dar alte ori, am pur şi simplu o pagină albă care spune "nu a găsit pagina". site-ul meu este informedtrades.com. Am vbseo instalate, de asemenea.
Am văzut unii oameni de raportare experienţe similare, dar nu am vazut pe nimeni vorbind despre aceasta apar doar o parte din timp, nici nu am vedea oameni care au avut doar o problemă după această actualizare recenta. Ne pare rău dacă acest lucru a fost deja abordat şi l-am ratat.
orice idei cu privire la modul de a rezolva problema?
Bună. Cred că am găsit modelul. Pe link-urile dvs. pe forum pentru care au caractere speciale sunt revendicate nu fi găsit. Nu ştiu de ce încă.
Noi nu suntem în măsură să-l reproduca pe serverele noastre (după cum puteţi vedea aici este de lucru bine) deci vă rugăm să PM-mi acces la detaliile dvs. Admin CP şi FTP.
Am fost folosind vBET din ramura 2.x, şi au fost modernizare de-a lungul drum. i chiar upgradat la 3.2.2.
acum, atunci când fac clic pe steagurile, am observat schimbări URL-ul, de asemenea. Cu toate acestea, uneori pagină se încarcă în mod corespunzător, dar alte ori, am pur şi simplu o pagină albă care spune "nu a găsit pagina". site-ul meu este informedtrades.com. Am vbseo instalate, de asemenea.
Am văzut unii oameni de raportare experienţe similare, dar nu am vazut pe nimeni vorbind despre aceasta apar doar o parte din timp, nici nu am vedea oameni care au avut doar o problemă după această actualizare recenta. Ne pare rău dacă acest lucru a fost deja abordat şi l-am ratat.
orice idei cu privire la modul de a rezolva problema?
Am revenit la vBET 312, care funcţionează bine. astfel, problema este legată de unele diferenţe între 312 şi 322. de asemenea, atunci când am revenit la 312, primul lucru pe care am făcut a fost un produs suprascrie. problema încă persistă. Apoi, când am încărcat fişiere de 312, care părea să rezolve problema. astfel, probabil, problema se referă la un fişier edita între 312 şi 322.
De asemenea, demn de remarcat este faptul că am vbblogs instalat. acest lucru nu a fost afectat deloc, URL-urile din blog-uri nu au fost scrise cu caractere straine. nici în 322, şi nici în 312.
Aş dori cu adevărat să profite de noile caracteristici din 322. există oricum i se poate face că, în funcţie de situaţia?
mulţumiri
simit
Adăugat: şi desigur am ultima versiune de vbseo instalat.
Dar nu o schimba manual. Astfel de model este în multe locuri din vBSEO de configurare. Vă rugăm să PM-mi acces la detaliile CP dvs. vBSEO şi voi afla care parametru de configurare este responsabil pentru acest lucru.
Acest lucru se face de către - vBET face nu făcute astfel înlocuiri. Trebuie să configuraţi în mod corespunzător vBSEO. Puteţi avea opţiunea de a păstra nu Espagnol caractere ans, de asemenea, configuraţi manual în FORUM_DIR / inclues / config_vbseo.php parametru $ Vbseo_custom_char_replacement. Vă mulţumim că va fi capabil să lucreze cu URL-ul traduse şi păstraţi-vă existente, URL-ul pentru limba maternă ca şi cele în cazul în care.
Acesta este URL-ul unde litere poloneză (cum ar fi SAEC) a fost schimbat datorită $ Vbseo_custom_char_replacement si inca pastreaza toate celelalte litere care nu engleză. Acest lucru este aceeaşi legătură într-japoneză pentru:
De asemenea, acest lucru este bun exemplu de ce nu ar trebui să păstreze limba engleză / Espagnol personaje - unele limbi au noly nu limba engleză / Espagnol de caractere.
Acesta este exemplu modul în care puteţi seta $ Vbseo_custom_char_replacement Valoarea (pentru litere poloneză):