I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 11 te 15 e 15

Thread: Thekse nuk shfaqen si duhet ...

Shiko filetuara

E Mëparshme Post Previous Post   Next Post Tjetër Post
    Junior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2011
    Postime
    9

Default Thekse nuk shfaqen si duhet ...

Hi.

Unë jam duke përdorur vBulletin 4,08.

I use vbet për të kryesisht dy gjuhë ... Anglisht dhe frëngjisht. Unë kam Gjuha e albumit forum vendosur në anglisht. Megjithatë, sa herë që një postimet francez përdorues, përkthimi tregon saktë në anglisht. Megjithatë, në frëngjisht thekse nuk e shfaqin. Në vend të kësaj, ai tregon si kjo:

Code:
    Dans quelle langue vous allez & #233;crire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages & #224; d'autres utilisateurs langues. En outre, il se traduira par des postes dans d'autres langues & #224; votre langue par d& #233;faut.
    Ajo duhet të ekranit si kjo:

Code:
    Dans quelle langue vous allez écrire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages à d'autres utilisateurs langues.
    Forum ime është ngritur për të shfaqur të dyja gjuhët si ISO-8859-1. Prandaj, unë nuk jam duke përdorur UTF-8

Gjithashtu, kam ndjekur udhëzimet e instalimit shumë të ngushtë.

Modifikimi vetëm unë e bëra në vBet është se unë ndryshuar flamujt e paracaktuar duke përdorur CSS-Sprite. Megjithatë, unë shikuar në kodin, dhe asgjë unë nuk duhet të ndikojnë në mënyrën se gjërat janë duke u shfaqur.

A duhet për të kthyer db tim për UTF-8 për të zgjidhur këtë problem?

Çdo këshillë do të jetë appreciated. Thanks.
    Fundit edituar nga freddie3218; 07-03-1116:12. Arsyeja: I redaktuar kuotën origjinal, sepse ky forum shfaqet atë të saktë. Kam shtuar një hapësirë në "& # 233" fushat.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •