Bok opet
Mislim da znam što može biti drugi uzrok - kao što sam gleda na zastavama veze nema veze, bez jezika = na sve ... Molimo Vas da što je vaš zadani jezik forum - za tom jeziku veza treba biti, bez jezika = jer sada svakoj stranici imate umnožavati za Google. Nakon što za normalnog URL-a i drugi put s jezikom = YOUR_DEFAULT_LANGUAGE.
Također molimo Vas da ste promijenili naš predložak pod nazivom vbenterprisetranslator_flag? Moramo znati je li vBET bug ili generirani od strane kupca promijeniti.
Razlog Mislim da bi mogao biti također (to ne mogu provjeriti, ali sada smo već TODO zadatak koji će omogućiti da provjerite u budućnosti) koji ste upravo imali čisti predmemoriju i tu je problem sa Google veze - u tom slučaju stranicama generirati bez sadržaja ( jer prijevod ne dobiva), i doslovno sadržaj je isti za sve prijevode. No, takve stvari se dogoditi, ako su privremeni, a ako vam ne blokira Google one sama nestaje - to su pitanja između Googlea i server i vBET može učiniti ništa s tim. Ja ne kažem da je to razlog. Mislim da bi to moglo biti. Kao što sam sada tražim na linkove dao Google ne vidim opisao problem uopće. Dakle, to bi mogao biti to.
Ipak - molimo vas da odgovorite na pitanja o defaultni jezik i predložak.
Vidim još jednu stvar - vaše prevedene arhivske stranice za podforume ne rade i daju prazne rezultate. Glavne i post stranice su u redu. Za stranice arhivskog podforuma postoji pogreška. To također čini puno veza koje idu na isti sadržaj - prazan sadržaj, a to također može biti razlog zašto vam je Google to napisao. Recite koju verziju vB koristite? Podržano 3.8 ili nešto niže - koliko se sjećam takva stvar se događa na 3.6 zbog vB buga. Ako nije podržana verzija i vB bug - pronaći ću nit o tome i toplo preporučujem da pišete vB timu o rješavanju ovog buga. Nažalost, očekujem da to neće učiniti jer više nije podržana verzija. Ali - prvo recite koju verziju koristite, tako da neću strukirati više riječi i vaše vrijeme za nagađanja![]()