1. Prosím, zapněte italskou vlajkou na forum (nenašel jsem ji) - teď uživatele, který změnil jazyk, nejsou schopni se vrátit zpět do původního jazyka. Jak jsem psal obsah vláken, které jsem mohl vidět, než jsem viděl, že jsem se zaregistrovat jen jednu větu, ve všech případech. To není to, co osobně se domnívám, jak průměrná délka obsahu. Opět to dělá stránky, vypadá velmi podobné, protože rozdíl mezi krátkodobými vláken je jen jedna věta - zbytek je rozložení, které je stejné. Nevím, jak jste si jistá, že to nemá nic společného s tímto případem. Pokud víte něco, co nemáme, prosím jen sdílet tak budeme schopni pomoci rychleji. Víte, proč tento e-mail byl odeslán?

2. Nemám uzel, co je školní program pro děti ve své zemi, ale doufám, že to bude velmi užitečné, aby věděli, že zaregistrujte mod po 3 návštěvách nemá nic společného s roboty, jak se procházejí.
Prosím, zaměřit se na toto téma. A dát potřebné odpovědi - nevěděl jsem, která mod používáte a já jsem se ani nezeptal, protože to není pro mě důležité - důležité je, je to bezpečné spouštění. Pokud jste 100% jisti, že je to bezpečné pak skvělé. Jen v případě, že jste měli nějaké pochybnosti, můžete vidět, jak Google vidí vaše fórum v Nástrojích pro webmastery.

Vezměte prosím na vědomí, že Google boty jsou neútočí jiných stránek - Google nepoškozují stránky. Doporučujeme použít vyrovnávací paměti na delší lhůtě, protože je to lepší výkon. Také pokud máte pocit, že to určitě jediný důvod, proč je počet překladů na stránce - klidně vypnout některé z nich, a aby opět po jednom z času na čas. Ještě prosím, že vaše licence je aktivní po dobu 6 měsíců a máte tohoto e-mailu nyní. Je těžké uvěřit, že po dobu 6 měsíců Google neměl viděl ty odkazy - ve skutečnosti mnozí z těch, které jste již indexována. Takže jsem si jistý, že to je příčina e-mail, který jste dostali. I když je to prosím v úvahu všechny informace, které bylo dáno vám po analýze těchto vazeb.

Nevím, co myslíte tím efektivní vlákna.

Také prosím, na vědomí, že pracujeme na tomto problému - máš výsledky naší analýzy. A prosím, držte se říkat to, co považuje Google - protože jste to vy, kdo se domnívá, že Google najít to správné. Máme spoustu fór, které nemají absolutně žádný problém s Google a všech jazycích zapnuté. A není pravda, že obsah není fyzicky existuje, prosím, říct, co můžeme tvrdit, že něco ... Obsah existuje pro každého, kdo navštíví, a to fyzicky existuje v databázi v originále a ve vyrovnávací paměti v překladu. To není světy loterie - to je překlad nemohlo stát, pokud se obsah neexistuje. A nic se tady podvádí - přečtěte si Google TOS - to je Google, který tvrdí, že překlad může být mezipaměti pro max. 15 dnů. To je vše v pořádku s Google v případě automatické překlady - je to Google, který se tímto překladem

Také žádný klient může říct, že jakýkoliv obsah, který je přenášen na něj je ze statického souboru nebo ne. Ve skutečnosti se v těchto dnech téměř nic není statické nyní. V vBulletin žádné stanovisko plečky ze statických HTML konstrukce - vše na základní data z databáze (jazyky, šablony, styly). Nemám tušení, co je vaše znalosti o architektuře klient-server s tenkým klientem, ale uvědomte si, že obsah existuje-li link odpovědi. Říkat, že Google se domnívá, že podvádí, protože neexistuje nemá nic společného s realitou.

Dále upozorňujeme, že můžete v každém okamžiku spojení použít vBET SEO a / en / místo language = - tato konfigurace je jen na vás a vBET podporuje bez vBSEO.

O vědomí, které si dal - jak jsem psal, pokud máte pocit, že objevil skutečný důvod vašeho problému pak máte řešení. Ještě prosím, že to je nějaká obecná odpověď i bez kontroly, co se stane. Já bych nepočítal, že:
1 - máte podobné množství odkazů na půl roku.
2 - Google Mail sám říká:
"Googlebot může zbytečně procházet velké množství zřetelné adresy URL, které odkazují na stejný nebo podobný obsahNebo procházet části webu, které nejsou určeny k navštívena Googlebot ".

Takže ještě jednou, prosím zvážit naše rady a analyzovat výsledky. Pokud máte pocit, že je jen otázkou množství překladů, které jste zapnuli - pak víte, že řešením.

Myslíte si stále potřebují naši pomoc / poradit v této záležitosti?