I zainstalowana vBET 4.0.0 na moim forum i w języku PL, praca dobrze, ale we wszystkich innych języków mówią do mnie:
Fatal error: Call to undefined curl_init function () w .... \\ \\ forum zawiera \\ vbenterprisetranslator_functions.php on line 647
Uważam, że trzeba ustawić ten somewere produktu, ale nie wiedziałam, co robić, czytasz to w readme.html z do_not_upload:
Niektóre działania są oznaczone jako (tylko dla utf-8 charactersets) lub (Wymagane dla nie utf-8 charactersets) - oznacza to, że będzie się to kroki według Ciebie forum systemu kodowania (jak sprawdzić mój CharacterSet forum).
(Wymagane) Ustaw "Description" - nawet jeśli używasz jakiś mod, który zmienia opis meta na tematy, proszę ustawić jakąś wartość tutaj - w przeciwnym razie RSS można podzielić.
(Wymagane) Ustaw "Wymuszanie Canonical URL" do "Całkowity" - w przeciwnym razie vBuletinTM może złamać kilka znaków przy więcej niż 1 bajt (czyli z japońskiego).
(Wymagane dla nie utf-8 charactersets) Ustaw "Liczba znaków Przed Zawijanie tekstu" na '0 '- inaczej vBuletinTM może złamać kilka znaków przy więcej niż 1 bajt (czyli z japońskiego).
(Wymagane dla nie utf-8 charactersets) Wyczyść "Blank Stripper postaci" wartość - w przeciwnym razie vBuletinTM może złamać niektóre japońskie znaki (znaki te są częścią japońskiej znaków)
Gdzie ustawić ... łatwiej pomóc są do tego coz w moim LanguageManager dont pojawiają się:
Meta Description
tylko w języku angielskim i EDIT / Tłumacz ....
Należy dodać wszystkie język tam, ręcznie?
Co zrobić, do pracy i języka innych, jak grecki, rumuński, ... więcej?
Na 647 linii są to w vbenterprisetranslator_functions.php:
PHP Code:
$connection = curl_init();
PS: Nie vBSEO zainstalowana, tylko forum i kilka produktów ... z mojego hosta (poświęcić)