Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 5 z 5

Wątek: Config problem po instalacja ...

Widok wątków

Poprzedni Post Previous Post   Next Post Następny Post
    Junior Member

Angry Nierozwiązane - Config problem po instalacja ...

I zainstalowana vBET 4.0.0 na moim forum i w języku PL, praca dobrze, ale we wszystkich innych języków mówią do mnie:

Fatal error: Call to undefined curl_init function () w .... \\ \\ forum zawiera \\ vbenterprisetranslator_functions.php on line 647
    Uważam, że trzeba ustawić ten somewere produktu, ale nie wiedziałam, co robić, czytasz to w readme.html z do_not_upload:

Niektóre działania są oznaczone jako (tylko dla utf-8 charactersets) lub (Wymagane dla nie utf-8 charactersets) - oznacza to, że będzie się to kroki według Ciebie forum systemu kodowania (jak sprawdzić mój CharacterSet forum).

(Wymagane) Ustaw "Description" - nawet jeśli używasz jakiś mod, który zmienia opis meta na tematy, proszę ustawić jakąś wartość tutaj - w przeciwnym razie RSS można podzielić.
    (Wymagane) Ustaw "Wymuszanie Canonical URL" do "Całkowity" - w przeciwnym razie vBuletinTM może złamać kilka znaków przy więcej niż 1 bajt (czyli z japońskiego).
    (Wymagane dla nie utf-8 charactersets) Ustaw "Liczba znaków Przed Zawijanie tekstu" na '0 '- inaczej vBuletinTM może złamać kilka znaków przy więcej niż 1 bajt (czyli z japońskiego).
    (Wymagane dla nie utf-8 charactersets) Wyczyść "Blank Stripper postaci" wartość - w przeciwnym razie vBuletinTM może złamać niektóre japońskie znaki (znaki te są częścią japońskiej znaków)
    Gdzie ustawić ... łatwiej pomóc są do tego coz w moim LanguageManager dont pojawiają się:

Meta Description

tylko w języku angielskim i EDIT / Tłumacz ....

Należy dodać wszystkie język tam, ręcznie?

Co zrobić, do pracy i języka innych, jak grecki, rumuński, ... więcej?

Na 647 linii są to w vbenterprisetranslator_functions.php:

PHP Code:
    $connection curl_init(); 
    PS: Nie vBSEO zainstalowana, tylko forum i kilka produktów ... z mojego hosta (poświęcić)
    Ostatnio edytowane przez legendofmir; 16-11-10 W 09:38.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •