مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 16

موضوع : پرشین مسائل گرینویچ

نمای دورگة

پست قبلی Previous Post   Next Post پست بعدی
    عضو جدید

Default پرشین مسائل گرینویچ

انجمن های گفتگوی من در / انجمن ها / زندگی می کند ، من پرشین در ریشه دامنه.

من اضافه بیانیه جهانی همانطور که در پست دیگری در فروم شما و من با استفاده از "سفارشی" برای قرار دادن پرچم و وارد دلار vbenterprisetranslatorflags تنها یک بار در قالب من. در صفحه اصلی من من می بینم (من با استفاده از "اگر" بیانیه بنابراین تنها مدیران را پرچم) مربع برای پرچم های نصب شده دو بار در زیر نوار پیمایش قرار داده است. من تصاویر پرچم را نمی بینم حتی اگر من نسخه از آنها را در / تصاویر / فعال تصدی / پرچم قرار داده.

هنگامی که مربع پرچم کلیک ، سایت ترجمه اما من / انجمن ها / فرستاده می شود ، اما می خواهم کاربر را به ماندن در صفحه اصلی وقتی پرچم آنها کلیک کنید. من اجرا NginX و در اینجا من درحال حاضر ، بازنویسی برای محصول شما. من گزینه SEO در تنظیمات فعال تصدی استفاده نمی کند.

# ترجمه شروع

محل سکونت ~ * / انجمن ها /.* \\ (JPG | JPEG | GIF | CSS | PNG | JS) {
    ریشه مسیر / var / WWW / htdocs / جادوگر ؛
    }

محل / انجمن ها / {
    ریشه / XXX / WWW / htdocs / جادوگر ؛

باز نویسی / انجمن ها / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 $ تاریخ و زمان آخرین ؛
    باز نویسی / انجمن ها / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 $ تاریخ و زمان آخرین ؛

(! - E $ request_filename) {
    بازنویسی ^ / انجمن ها / انجمن ها / /(.*)$ vbenterprisetranslator_seo.php تاریخ و زمان آخرین ؛
    }

fastcgi_pass 127.0.0.1:9000 ؛
    fastcgi_index فایل index.php ؛
    SCRIPT_FILENAME fastcgi_param / XXX / WWW / htdocs / جادوگر دلار fastcgi_script_name ؛
    شامل fastcgi_params ؛

# برخی از اشتباهات ، FastCGI با بافر و وقفه تحمل بیشتری حل و فصل
    fastcgi_connect_timeout 120 ؛
    fastcgi_send_timeout 60 ؛
    fastcgi_read_timeout 120 ؛
    fastcgi_buffer_size 128K ؛
    fastcgi_buffers 4 256K ؛
    fastcgi_busy_buffers_size 256K ؛
    fastcgi_temp_file_write_size 256K ؛
    fastcgi_intercept_errors بر روی ؛

}

# ترجمه توقف

1. چرا دو مجموعه ای از پرچم؟
    2. اگر من تصاویر در مسیر درست ، چه آنها را از نمایش توقف؟
    3. آیا شما می دانید آنچه که من نیاز به اضافه کردن به فایل CFG nginx من اجازه می دهد تا کاربر پرچم را بر روی صفحه اصلی من کلیک کنید و به انجمن فرستاده نشد؟

با تشکر از شما

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

سخت است تصور کنید آنچه شما می توصیف است. آیا می توانید ایجاد حساب آزمون برای ما ، با استفاده از که ما قادر به دیدن که برای شما شرح خواهد شد؟ لطفا جزئیات دسترسی PM.

اگر شما با استفاده از دینامیک VBS -- سپس شما نیاز به استفاده از این وزارت دفاع : http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

همچنین من نمی دانم که پست مورد نظر شما در مورد نوشتن:
    من بیانیه جهانی که در یکی دیگر از پست کارگردانی
    پس دادن آدرس دقیق ، بنابراین ما می دانید که بازدید شما fallowed لطفا.

برای ادغام ترجمه محتوا در خارج از دایرکتوری انجمن آیش به این دستورالعمل : http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54

کسانی که اطلاعات کلی بود. در حال حاضر پاسخ دادن به پرسش دقیق شما :
    1. نمی دانم. نیاز به خروجی HTML برای تذکرات به. همچنین -- چه تغییراتی که در قالب ساخته شده؟ و شما اطمینان حاصل کنید که محل پرچم به عنوان سفارشی؟
    2. احتمالا از سبک های فاقد. لطفا توجه داشته باشید که فعال تصدی است با استفاده از در حال حاضر 1 تصویر برای همه پرچم های نصب شده و کسانی که با استفاده از وجود CSS نشان دادن. این امر می تواند خوب اگر من قادر خواهد بود برای دیدن آنچه شما در مورد نوشتن ، می تواند کمک برای پیدا کردن منبع مشکل است. حالا من نیاز به حدس زدن.
    3. بله. اینجا هستید : : http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54 فقط اتخاذ قوانین برای nginx

عضو جدید

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    سخت است تصور کنید آنچه شما می توصیف است. آیا می توانید ایجاد حساب آزمون برای ما ، با استفاده از که ما قادر به دیدن که برای شما شرح خواهد شد؟ لطفا جزئیات دسترسی PM.
    من همه با مسائل پرچم های تکراری شده است. اشتباه همه کس در من به سهم خود.

برای ادغام ترجمه محتوا در خارج از دایرکتوری انجمن آیش به این دستورالعمل : http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54
    من آگاه هستم از این پست ، با این حال من در حال اجرا NGinX که استفاده نمی کند. htaccess تغییر نام دهید. شامل بخش بازنویسی من برای وزارت دفاع خود را در پست اصلی من است. چه من نیاز به اضافه کردن یا تغییر؟

کسانی که اطلاعات کلی بود. در حال حاضر پاسخ دادن به پرسش دقیق شما :
    1. نمی دانم. نیاز به خروجی HTML برای تذکرات به. همچنین -- چه تغییراتی که در قالب ساخته شده؟ و شما اطمینان حاصل کنید که محل پرچم به عنوان سفارشی؟
    این یک مسئله غیر در حال حاضر.

2. احتمالا از سبک های فاقد. لطفا توجه داشته باشید که فعال تصدی است با استفاده از در حال حاضر 1 تصویر برای همه پرچم های نصب شده و کسانی که با استفاده از وجود CSS نشان دادن. این امر می تواند خوب اگر من قادر خواهد بود برای دیدن آنچه شما در مورد نوشتن ، می تواند کمک برای پیدا کردن منبع مشکل است. حالا من نیاز به حدس زدن.
    من در شیوه نامه در پرچم های نصب شده نگاه کنید دیر
    3. بله. اینجا هستید : : http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54 فقط اتخاذ قوانین برای nginx
    شما من را در پیش فروش است که شما در حال حاضر گفته می شود.

با تشکر از شما که وقت خود را

بله - ما قبلاً قوانين و vbet nginx - می توانید آن را در بسته بندي vbet do-no-upload/tools/redirecting-rules/nginx.txt. هنوز قوانین برای یکپارچگی خاص آماده در فرم htaccess تغییر نام دهید. آسان به اتخاذ آن است.

بنابراین کسانی که قوانین htaccess تغییر نام دهید.
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    تصویب به کسانی که :
    Code:
    rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true last;
    rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true last;
    این :
    Code:
    RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    به این :
    Code:
    if (!($query_string ~* 'vbet_outside=true')){
        rewrite ^(.*)$ $1?vbet_outside=true last;
    }
    لطفا توجه داشته باشید که کسانی که مورد آزمون قرار گرفتند. توصیه به تهیه پشتیبان قواعد خود را قبل از تغییرات ، تا در صورت از مسائل شما قادر خواهید بود برای خنثیسازی این تغییرات است.

عضو جدید

با تشکر از شما ، من آن را به آن ضربه را به من بدهید.

لطفا ارائه بازخورد. ما آن را تا انجام کار همچنین لطفا به یاد داشته باشید که شما همچنین باید برای تغییر پیکربندی فعال تصدی. با دقت دستورالعمل ها را ببینید http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •