Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 10 de 15

Thread: vBadvanced Dynamics integrare

Vezi hibrid

Post anterior Previous Post   Next Post Următorul Post
    Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de tavenger5 View Post
    Din anumite motive numai de start, initiala de vbDynamics mea este de lucru. Mesaj de pagini rezultate într-un 404 şi paginile de categorii nu mai includ dosarul dinamica (nu de urmărire de pe pagina). Am urmat instrucţiunile. Există ceva ce trebuie să fac? Sunt folosind optiunea URL-ul lui Spider Friendly. Nu regulile de rescriere în dinamica dosarul trebuie să fie modificate?
    Poate, te rog PM-mi adresa ta pe forum. Vreau pentru a afla ce versiuni sunt folositi si ce fel de link-uri de traducere.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

PM'ed vă **********..

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Pachet actualizat. Versiune nu sa schimbat, pentru că doar 3 fişiere suplimentare pentru steaguri în cazul în care adăugată, care poate fi, de asemenea, luate din presă vBET ultima - aici adăugată pentru confortul utilizatorilor.
    Dacă ați actualizat la vBET 3.3.4 steagurile pot înceta să funcționeze pe vBA Dynamics - tocmai ați făcut primul pas de integrare din nou (încărcați imagini) și va fi rezolvat

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •