Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 12

Thread: Google este de aproximativ-mi email (404) erori de moi?!?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Default Google este de aproximativ-mi email (404) erori de moi?!?

În site-ul webmaster meu Primesc aproximativ 2 mesaje de o lună de la Google care să ateste că au ajuns la concluzia (404) erori moale sensul cuvântului în cuvinte simple, care pot găsi URL-uri duplicat (vBET translatated URL-uri), din cauza indexare rapidă şi în creştere. Ce trebuie să fac pentru a opri aceste avertismente? Practic, în Instrumentele pentru webmasteri mea, am doar 2 reală nu (404) infiinteaza şi 102 nu fonduri din cauza meu robots.txt.

Cache-set la 15 zile
    Guestcache-off

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Ce trebuie să fac pentru a opri aceste avertismente?
    Cred că ai nevoie doar de 301 redirecţionarea URL-ul vechi (URL-ul actualizat, care nu sunt deja de lucru) la noua adresă URL (URL-ul paginii pe care lucreaza acum) cu htaccess, doar în jurul valorii de căutare pe forum pentru care unul de care aveţi nevoie de fapt

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Am doar un total de 2 404 erori reale, Google îmi spune că am sute de moi (404) erori dar atunci când fac clic pe ele sunt de lucru, oricum acest lucru are ceva de-a face cu URL-urile traduse, deoarece mi-a scris înapoi spunându- mă că indexarea este în creştere prea repede, dar în dubluri ...

Oricum ceea ce pot adăuga la htcaccess mea de a "ascunde" acest lucru de la Google înainte de a te supăra.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de mario06 View Post
    Am doar un total de 2 404 erori reale, Google îmi spune că am sute de moi (404) erori dar atunci când fac clic pe ele sunt de lucru, oricum acest lucru are ceva de-a face cu URL-urile traduse, deoarece mi-a scris înapoi spunându- mă că indexarea este în creştere prea repede, dar în dubluri ...

Oricum ceea ce pot adăuga la htcaccess mea de a "ascunde" acest lucru de la Google înainte de a te supăra.
    hehe Cred ca postul meu de mai sus ultimul deja a răspuns puteţi să-l 301 redirect cu htaccess, sau poate eu sunt dor de înţelegere, dacă vă puteţi da ce este exemplu arata ca URL-ul vechi (actualizat url care nu sunt deja de lucru, pentru a primi 404 de eroare acum) pentru a url nouă (URL-ul paginii pe care acum de lucru)

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Bună. Vă rugăm să da mai multe detalii. Aşa cum am înţeles instrumente pentru webmasteri vă spune că aveţi doar 2 reale 404 erori, dar încă Google e-mailuri despre lot de 404 erori. Dar acestea sunt într-adevăr de lucru ... Sunt puţin confuz aici

Vă rugăm să anexaţi completă de conţinut Google, e-mail şi unii dintre cei 404 link-uri.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Nu pot trimite "de lucru" moale 404 linkurile erori mai, deoarece am golit tabele vBET, acum eu nu sunt obtinerea de moale 404 erori mai Primesc 404 Nu a răspuns corect găsit. Deci, la acest punct vBET este de vină aici, aş dori să vă reamintesc faptul că Google nu-i plac Erori de Soft şi te vor penaliza cu page rank scăzută şi AdSense în cazul în care merge mai departe destul de mult.

Salutari

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Ne pare rau dar în acest moment eu nu înţeleg exact ceea ce problema este vorba. Vă rugăm să descrieţi-l mai mult, cu alte cuvinte. Nu aveţi moi 404 enymore erori, la doar 404 corect - vă rugăm să dau câteva exemple de pagini pe care nu funcţionează. Cât de multe erori cum ar fi cele există? Tu ai scris înainte de care aveţi doar 2 404 erori greu. Nu avem încă o problemă aici?

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

nici un răspuns - rezolvat. Dacă nu - vă rugăm să scrieţi aici şi voi deschide acest thread din nou.
    Mulţumiri

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

A trebuit să rândul său, cache-ul maxim de 15 zile la 5 zile pentru a depăşi această problemă.

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

asa ca acum ea este rezolvată, nu?

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •