Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 4 de 4

Thread: Limba CHACE implicit ar trebui să fie dezactivat

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Default Limba CHACE implicit ar trebui să fie dezactivat

1. am stabilit în admincp--> VBET--> principal--> limba implicită la Indonezia

2. şi am plecat admincp--> VBET--> Cache -> detalii Cache Indonezia limba încă verificate

Cred că cache limba maternă deja dezactivat automat după alege limba maternă, în prima etapă de mai sus, deoarece limba maternă nu sunt traduse, dar arata ca ei sa te mai au multe fişiere CHACE în vbet_guestcache / id / folder

asa ca acum am detaliu unchecked Cache pentru limba Indonezia pentru a obţine chache nu este nevoie de limba Indonezia din nou, este deja corect?

vă mulţumesc înainte de baieti
    Ultima modificare făcută de vBET; 07-09-10 la 09:13. Motivul: titlu lung;)

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Acest lucru a fost deja propuse şi acceptate - vom sprijini personalizare limba în care vor fi memorate în cache în cache clienţi.

Vă rugăm să reţineţi că, în acest moment, de asemenea, Cache Comentarii viteze de până generare a paginilor dvs. normale. De aceea, la inceput ne-am decis să susţină Cache Comentarii pentru toate limbile (inclusiv implicit). În următoarea lansare acest lucru va fi configurabil

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

- Deci, care este mai bine verificate sau neînregistrat pentru limba implicită pentru chaced acum?

- Ceea ce este profiturile şi dezavantajele în cazul în care limba maternă chaced folosit?

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

În opinia noastră, este mai bine sa folosesti Cache Comentarii pentru toate limbile - chiar implicit. Reducere mulţime de interogări PB, de memorie şi CPU, pentru că pagina nu este generată doar flux fişier ROM statice (cache). Acestea sunt Avantaje.

Dezavantaj este faptul că oaspeţii nu vor vedea resuts reale - de un singur cache. Deci, atâta timp cât nu cache-ul va expira (configurabil), oaspeţii nu vor vedea modificările. Adică pentru configuraţia implicită atunci când firul este pagina cache şi cineva adaugă răspuns nou, apoi oaspeţii se vor vedea acest răspuns nou după 1 oră (în mod implicit Cache Comentarii expiră după 1 oră de pagini relevante şi, după 15 de zile pentru mai puţin relevante - toate configurabile).

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •