Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 3 de 5 FirstPrimul 12345 UltimulLast
Rezultate 21 a 30 de 46

Thread: Generatorul de Sitemap integrare

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de CThiessen View Post
    Text automatically translated from: German to: Romanian
    Translated text
    Buna ziua,
    Eu nu folosesc Sidemap generatorul de pagini traduse.
    As vrea sa trebuie să se concentreze asupra limba mea proprie.
    Dar, intr-unul din feed RSS de la mai multe limbi, în alte Instrumentele pentru webmasteri.
    Acolo, legăturile sunt deja elaborate.

Google are ca întotdeauna cele mai recente link-uri şi să continue să lucreze bine independent.

Salut
    Creştin
    Original text
    Multumesc pentru info dumneavoastră. Aşa cum am înţeles tocmai l-aţi împărtăşit cu experienţa dumneavoastră, sau aveţi nevoie de un oarecare sprijin aici?

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de basketmen View Post
    Cred că au nevoie doar de al doilea cod, pentru că toate au pe forum pentru mai mult de 1 pagini fire, si cred ca 99% din oamenii doresc cât mai mult posibil, au link-uri în sitemap asa ca mai mult trafic

aşa că am nevoie doar de acest lucru, pentru link-uri SEO?

Găsi:
    PHP Code:
    $vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls
    Şi loc înainte de...

Pentru SEO link-uri
    PHP Code:
    //additional code
    $alanguages = array ('af','sq','ar','be','bg','ca','zh-CN','hr','cs','da','nl','en','pl','et','tl','fi','fr','gl','de','el','iw','hi','hu','is','id','ga','it','ja','ko','lv','lt','mk','ms','mt','no','fa','pt','ro','ru','sr','sk','sl','es','sw','sv','zh-TW','th','tr','uk','vi','cy','yi');
    if(!
    $archived) {
    -     
    $strlenhost strlen($vbseo_vars['bburl']."/");
    $currentthreadurl vbseo_url_thread($threadrow$p$archived);
    $currentthreadurl_before substr($currentthreadurl,0,$strlenhost);
    $currentthreadurl_after "/".substr($currentthreadurl,$strlenhost);
    $lastpost =& $threadrow['lastpost'];
    $vbseo_stat['t'] += sizeof($alanguages);
    foreach(
    $alanguages as $language) {
    vbseo_add_url($currentthreadurl_before.$language.$currentthreadurl_after$prior$lastpost$freq);
    }
    }
    //end additional code 
    NOTĂ: Elimina codul-ţi limbajul DEFAULT de la $ Alanguages
    De asemenea, dacă aţi dezactivat anumite limbi, în panoul de optiune va trebui să ştergeţi codurile sale de asemenea.
    Michał Îmi pare rău, îmi dau seama acest cod adăugând doar alte limbi pentru pagini showthread în sitemap, nu ştii unde (locul după sau înainte de ce) pentru a adăuga alte pagini cum ar fi prea forumdisplay, arhive şi altele?

deoarece aceste 2 pagini sunt cele mai importante pentru a face mai uşor de indexare Google listele firul, cel puţin ei ar trebui să fie inclusiv forumdisplay integrare şi pagini de arhivă prea în sitemap
    Ultima modificare făcută de basketmen; 02-10-10 la 22:46.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de basketmen View Post
    Michał Îmi pare rău, îmi dau seama acest cod adăugând doar alte limbi pentru pagini showthread în sitemap, nu ştii unde (locul după sau înainte de ce) pentru a adăuga alte pagini cum ar fi prea forumdisplay, arhive şi altele?

deoarece aceste 2 pagini sunt cele mai importante pentru a face mai uşor de indexare Google listele firul, cel puţin ei ar trebui să fie inclusiv forumdisplay integrare şi pagini de arhivă prea în sitemap
    In acest moment am testat codul numai pentru a integra pagini fir, pe care am considerat ca cel mai important. Vă rugăm să reţineţi că Google va indexa toate paginile dvs. oricum (chiar dacă nu face sitemap de integrare la toate), deoarece roboti accesează cu crawlere de către toate link-urile pe paginile dvs. şi le-aţi inclus steaguri cu link-uri către pagini traduse. Desigur, inclusiv link-uri in sitemap poate face indexare mai repede. De aceea, am publicat fire de integrare link-uri - fire schimbările rapide pentru accesarea cu crawlere mai repede pot fi utile.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de vBET View Post
    In acest moment am testat codul numai pentru a integra pagini fir, pe care am considerat ca cel mai important. Vă rugăm să reţineţi că Google va indexa toate paginile dvs. oricum (chiar dacă nu face sitemap de integrare la toate), deoarece roboti accesează cu crawlere de către toate link-urile pe paginile dvs. şi le-aţi inclus steaguri cu link-uri către pagini traduse. Desigur, inclusiv link-uri in sitemap poate face indexare mai repede. De aceea, am publicat fire de integrare link-uri - fire schimbările rapide pentru accesarea cu crawlere mai repede pot fi utile.
    ok, să ne spui de prea dacă ştii unde să adăugaţi codul suplimentar pentru forumdisplay şi pagini de arhive

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Când am adăuga codul din primul mesaj din fişierul Sitemap, primesc următoarea eroare în timpul generării sitemap

Fatal error: Chemare la funcţia de vbet_vbseo_filter_replace_text nedefinit () in / home / thespain / public_html / vbseo / include / functions_vbseo_createurl.php pe linia 47
    Rularea vBET 3.3.6 si 3.5.2 vbseo pe un forum 3.8.1

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

vBET include Fişier necesar în init_startup cârlig:
    Code:
    if ('VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype']) {
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    }
    Se pare că acesta nu este inclus în cazul dumneavoastră de către un motiv sau altul. În cazul în care astfel de vă rugăm să afişezi numai linia cu reqiure_once în schimbat Fişier sitemap generator. Pune-l înainte de cod adițional de vBET. Vă rugăm să reţineţi că nu a fost testat - deci este înţelept să copie a fişierului înainte de modificări.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Noroc pentru pălăria lui Michael, a fost mai mult o eroare umană din partea mea
    Am googled eroarea şi a constatat că a fost un pic peste-am uitat pe setarile

N-am schimbat tipul de legătură într-VBSEO_URI

Dacă aţi făcut că o picătură în jos opţiuni, idioti ca mine, nu l-ar trece cu vederea

Prin experienţa din trecut ştiu pentru a seta timpul de generare pe sitemap de a avea o întârziere între pagini frumos sitemap. Minele setată la ceva întârziere 15 secunde.

Dar Im fericit cu Total pagini pe zece limbi

Forum Afişează: 2904
    Arată subiectul: 1817821

Total URL-uri indexate: 1823149
    Timp total: 1,682.58 secunde

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Este acest cod de lucru cu sitemap 2.6? Multumesc.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Snake în cazul în care aţi găsit sitemap generator de 2.6?, Am 2.5 si functioneaza cu asta.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Din moment ce sa schimbat codul, el doesnt lucru în mod corespunzător.

Numerele dont adăuga în sus.

Forum Afişează: 327
    Arată subiectul: 886054
    Arată Mesaj:
    Membru Profiluri:
    Sondaj Rezultate:
    Blog Entries:
    Blog Tag-uri:
    Album URL-uri:
    Social grupuri URL-uri:
    Tag URL-uri:
    Arhiva: 169