Michał Îmi pare rău, îmi dau seama acest cod adăugând doar alte limbi pentru pagini showthread în sitemap, nu ştii unde (locul după sau înainte de ce) pentru a adăuga alte pagini cum ar fi prea forumdisplay, arhive şi altele?
deoarece aceste 2 pagini sunt cele mai importante pentru a face mai uşor de indexare Google listele firul, cel puţin ei ar trebui să fie inclusiv forumdisplay integrare şi pagini de arhivă prea în sitemap
Ultima modificare făcută de basketmen; 02-10-10 la 22:46.
In acest moment am testat codul numai pentru a integra pagini fir, pe care am considerat ca cel mai important. Vă rugăm să reţineţi că Google va indexa toate paginile dvs. oricum (chiar dacă nu face sitemap de integrare la toate), deoarece roboti accesează cu crawlere de către toate link-urile pe paginile dvs. şi le-aţi inclus steaguri cu link-uri către pagini traduse. Desigur, inclusiv link-uri in sitemap poate face indexare mai repede. De aceea, am publicat fire de integrare link-uri - fire schimbările rapide pentru accesarea cu crawlere mai repede pot fi utile.
Când am adăuga codul din primul mesaj din fişierul Sitemap, primesc următoarea eroare în timpul generării sitemap
Rularea vBET 3.3.6 si 3.5.2 vbseo pe un forum 3.8.1Fatal error: Chemare la funcţia de vbet_vbseo_filter_replace_text nedefinit () in / home / thespain / public_html / vbseo / include / functions_vbseo_createurl.php pe linia 47
vBET include Fişier necesar în init_startup cârlig:
Se pare că acesta nu este inclus în cazul dumneavoastră de către un motiv sau altul. În cazul în care astfel de vă rugăm să afişezi numai linia cu reqiure_once în schimbat Fişier sitemap generator. Pune-l înainte de cod adițional de vBET. Vă rugăm să reţineţi că nu a fost testat - deci este înţelept să copie a fişierului înainte de modificări.Code:if ('VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype']) { require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php'); }
Noroc pentru pălăria lui Michael, a fost mai mult o eroare umană din partea mea
Am googled eroarea şi a constatat că a fost un pic peste-am uitat pe setarile
N-am schimbat tipul de legătură într-VBSEO_URI
Dacă aţi făcut că o picătură în jos opţiuni, idioti ca mine, nu l-ar trece cu vederea
Prin experienţa din trecut ştiu pentru a seta timpul de generare pe sitemap de a avea o întârziere între pagini frumos sitemap. Minele setată la ceva întârziere 15 secunde.
Dar Im fericit cu Total pagini pe zece limbi
Forum Afişează: 2904
Arată subiectul: 1817821
Total URL-uri indexate: 1823149
Timp total: 1,682.58 secunde
Este acest cod de lucru cu sitemap 2.6? Multumesc.
Snake în cazul în care aţi găsit sitemap generator de 2.6?, Am 2.5 si functioneaza cu asta.
Din moment ce sa schimbat codul, el doesnt lucru în mod corespunzător.
Numerele dont adăuga în sus.
Forum Afişează: 327
Arată subiectul: 886054
Arată Mesaj:
Membru Profiluri:
Sondaj Rezultate:
Blog Entries:
Blog Tag-uri:
Album URL-uri:
Social grupuri URL-uri:
Tag URL-uri:
Arhiva: 169