Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 3 de 3

Thread: Problema de instalare cu vbseo

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Default Problema de instalare cu vbseo

1. Sunt folosind vbseo 3.2.0, eu cant găsi acest cod în interiorul fişier functions_vbseo_createurl.php ca instruire în readme.html:

$ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL);

i căutare deja în interiorul toate fişierele vbseo prea, dar încă cant găsi o

vă rugăm să ajute, să-mi spuneţi dacă aveţi nevoie de datele mele ftp şi alte

2. Există încă nici o soluţie încă aşa că dont nevoie pentru a opri "înlocui conţinutul Cuvinte cheie META '?" pentru limba maternă ca înainte de a utiliza vBET? Cum ar fi utilizarea condiţionată poate în fişierele de vbseo

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Băieţi pot primi sprijin aici vă rugăm să într-adevăr nevoie de ajutor aici

Am cumparat deja vBET mai mult de 24 ore un du-te, dar încă instala cant pentru că de problema de mai sus

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Bună.

1. Vă rugăm să actualizaţi vBSEO dumneavoastră. Sunteţi utilizaţi versiunea veche.

Cu versiunea dvs. puteţi utiliza în continuare vBET, dar nu vor fi integrate cu vBSEO, deci link-urile nu vor fi traduse. Toate celelalte funcţii vBET va funcţiona bine.
    Puteţi, de asemenea, uita-te pentru cod, care este responsabil în această versiune de vBSEO vechi pentru obtinerea fir titluri şi înlocuiţi-l appropriatelly, dacă nu doriţi să actualizaţi vBSEO. Ca sugestie pot spune să se uite în cazul în care este utilizată funcţia vbseo_thread_seotitle. Vă rugăm să reţineţi că vBET versiuni mai vechi a fost de lucru cu vBSEO 3.2.x (după cum îmi amintesc forumul nostru a fost de lucru pe 3.2.2) şi procedura de integrare a fost diferit, dar în acest moment nu va funcţiona, să te pot da vechi integrarea instrucţiuni. vBSEO schimbat codul său, şi, de asemenea, vBET făcut, astfel încât integrarea, de asemenea, a trebuit să fie schimbat.
    Tocmai am verificat şi în vBSEO 3.2.2 cod puteţi găsi:
    Code:
    $vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
    Deci, trebuie doar sa prea vechi - versiune nu sunt acceptate. Vă rugăm să actualizeze, sau de a folosi vBET fără obţinute link-uri (cele mai bune nu pentru SEO), sau găsi codul care ar trebui să fie schimbat şi schimba-l.

2. În acest moment, această opţiune trebuie să fie oprit. Vă rugăm să reţineţi că nu va influenţa SEO, deoarece motoarele de cautare ignoră pur şi simplu cuvintele cheie meta tag-ul şi utilizează conţinutul paginii reale pentru indexare.
    Ultima modificare făcută de vBET; 02-09-10 la 22:45.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •