Am modernizat şi toate steagurile mele sunt torsadate împreună, cum le pot spaţiu stele place aici la vBET?
Fanii de călătorie - Uită-te în subsolul de pe forum.
Multumesc.
Am modernizat şi toate steagurile mele sunt torsadate împreună, cum le pot spaţiu stele place aici la vBET?
Fanii de călătorie - Uită-te în subsolul de pe forum.
Multumesc.
Ultima modificare făcută de Snake; 24-10-12 la 20:34.
Fix eu.
Hspace Adaugata = "2" la vbenterprisetranslator_flag şablon
< o rel = "novbseo" href = "$url" < daca starea = "$flagCode == $vbulletin -> Opţiuni ['vbenterprisetranslator_forumlanguage']" > onclick="document.cookie = ' vbet_language =; expiră = Thu, 01-Jan-1970 00:00:01 GMT; calea = /'; întoarcere adevărat;" < /if >>< img clasa = "vbet-pavilion vbet-$flagCode" width = "16" height = "11" Hspace = "2" src = "{$} flagspath clear.gif" alt = "$ flagName" <if opţiunile condition="$vbulletin-> ['vbenterprisetranslator_flags_noborder'] & & $ a evidenţia! "> border =" 0 "</ dacă> <dacă starea = "$ highlight"> border = "1" style = "border-color: galben" </ dacă >/></ a>
MareVă rugăm să reţineţi că aceste diferenţe sunt, care vine de la aspecte diferite. În mod implicit steaguri aspect va fi distanţate, în orice aspect a altor depinde de cât de stiluri fost spânzurat
![]()