Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 14

Thread: Am un thread nou sau răspunsul la un fir sau şterge un mesaj ma redirectioneaza catre o pagina goala ...

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Default Am un thread nou sau răspunsul la un fir sau şterge un mesaj ma redirectioneaza catre o pagina goala ...

atunci când am un thread nou sau răspunsul la un fir sau şterge un mesaj ma redirectioneaza catre o pagina goala ... (Internet Explorer nu poate afişa pagina Web) Orice idei ...

aici este meu. htaccess

Comentariu # linia următoare (adăugare în "#" la început)
    # Pentru a dezactiva funcţiile de mod_rewrite.
    Vă rugăm să reţineţi #: tu încă mai trebuie să dezactivaţi hack în
    # Panoul de control pentru a opri vBSEO url rescrieri.
    RewriteEngine On

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

# VBET Inceput

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? 1 dolar = & redirecţionat / forum / [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? 1 dolar = & redirecţionat / pe forum pentru / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((arhiva /)?(.* \\ php (/.*)?))$. Vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-f!
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-d!
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | imagini) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

# VBET End

# VBSEO
    # Unele servere necesită Rewritebase directivă care urmează să fie
    # Activat (elimina "#" la început pentru a activa)
    Vă rugăm să # Notă: Când activată, trebuie să includă calea de
    # În folderul rădăcină vB (de exemplu RewriteBase / forum /)
    # RewriteBase /

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^ ((arhiva /)?(.* \\ php (/.*)?))$. Vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-f!
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-d!
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | imagini) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

În primul rând vă rugăm să actualizaţi la ultima versiune (nu este vBET 3.3.5, dar vom face un alt comunicat de astăzi / tommorow cu corecturi bug mici, asa ca nu este urgent, atunci vă rog, aşteptaţi pentru actualizare 3.3.6 nad apoi) şi confirmaţi-l încă nu se întâmplă - dacă da, atunci Kamil vă va întreba despre mai multe detalii, pentru că nu suntem în măsură să-l reproduca pe forumul nostru (daca se poate reţine ne cum să facem exact).

Puteţi, de asemenea vBET dissable pentru o clipă şi check nu emite încă mai există pentru a fi siguri că aceasta este legată de vBET. Dacă problema va exista în continuare cu handicap vBET, atunci ISSE este în altă parte - puteţi verifica prin temporară moderatori dissabling alte una câte una şi arăta, atunci când problema dispare.

Htaccess dvs. pare OK.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Actualizarea nu a repara .. Am dezactivat vBET şi problema a fost încă acolo .. Se pare a fi chages că instrucţiunile de vBET spun să faceţi pentru a fişierele VBSEO. Le-am desfăcu şi problema a plecat .. Obiectul şi le-a facut Ea a venit înapoi .. Cu sau cu stele vBET activat .. Sunt folosind VBSEO 3.5.1 PL1

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

OK deci - aceasta este o informaţie foarte importantă pentru noi - am testat pe vBET vBSEO 3.5.1 nu vBSEO 3.5.1 PL 1. Kamil va face teste pentru a vedea suntem capabili de a reproduce problema. Dacă da, vom rezolva şi vă va oferi repara rapid, înainte de noua versiune va veni. Dacă nu vă vom cere pentru acces la forum pentru a putea verifica si rezolva-l acolo.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

OK .. lasă-mă să ştiu ...

Am anulat modificările la fişierele VBSEO şi totul pare a fi de lucru bine **********

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Este de lucru, dar nu totul - link-uri nu sunt traduse chiar acum. Aceste modificări de integrare sunt necesare pentru a traduce link-uri. Așa cum am scris - îl vom verifica și îl vom rezolva astfel încât să puteți utiliza toate caracteristicile vBET

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Awesome ... Multumesc .. Voi avea un mare sprijin!

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Deoarece upgrade la 3.3.6 I a păstra pe obtinerea aceste pagini aceeaşi alb. Se întâmplă la întâmplare. Cu toate acestea atunci când am dezactiva vBET aceasta nu se intampla deloc. Vă rugăm să consilieze!

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Am verificat pe vBSEO 3.5.1 versiune PL1 pe forumul nostru de testare şi am cant-l reproduc. Voi scrie despre ea la Michał.

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Buna ziua,

Acum pe forum pentru nostru principal este de lucru pe ultima această vBSEO 3.5.1 PL1. I cant găsi această problemă, vă rugăm să:
    1. puteţi reproduce-l pe forumul nostru principal? Vă rugăm să încercaţi să găsească această problemă pe acest forum şi lipiţi aici rezultatele.
    2. Dacă nu le găsiţi în această problemă vă rugăm să-mi PM pe forum pentru dvs. admincp, FTP şi detalii vBSEO cp şi voi găsi această problemă şi fixaţi-o pe forum.

Multumesc.

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •