te rog, citiţi doar un post anterior şi răspunsul aici. Este necesar.
te rog, citiţi doar un post anterior şi răspunsul aici. Este necesar.
Sunt pe forum pentru dumneavoastră şi nu am putea reproduce problema. Vă rugăm să spuneţi nu se întâmplă încă. De asemenea - în funcţie de busteni de care m-ai PM se părea că ai avut actualizat fişier produs, dar vbulletin fisierele php a fost vechi (funcţia existente, nu a fost vizibil). Ar putea fi problema cache server (nu vBET cache) - în cazul în care fişiere noi nu a fost vizibilă şi server a fost utilizaţi în continuare fişierele vechi. Deci, care ar putea fi motivul.
La scurt timp: Eu nu pot reproduce pe forum - poti? Se intampla încă sau nu? Dacă da - vă rugăm să descrie cu precizie modul în care pot să-l reproduce pe forum.
Acesta este unul complicat. Se întâmplă la întâmplare. Aşa că, de asemenea, nu ştiu când se va întâmpla sau nu. Cu toate acestea, în timp vBET a fost dezactivat aceasta nu sa întâmplat deloc. Eu va primi înapoi la tine, dacă pot obţine mai multe informaţii.
Buna ziua,
Ai observat această problemă din nou sau nu? Am fost pe forum pentru dvs. şi am făcut multe mesaje si nu am gasit aceasta problema. Puteţi confirma aceasta?