Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 8 de 8

Thread: vBSEO şi VB Traducator Enterprise

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    August 2010

Default vBSEO şi VB Traducator Enterprise

Hi!

Am o problemă cu setarea link-uri prietenoase pentru vB Enterprise Traducator 2.4.3

Eu am asa ca am stabilit vBSEO:
    Tip legătură într-VBSEO_URI
    SEO obţinute reat link-uri de tip URL-uri Potrivit legătură într-consens (de exemplu '/ en / adresa ")

Am adăugat. Htaccess
    Code:
    #rules for SEO translation links without vbSEO

RewriteEngine On

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [L,QSA]

#************************************************************-
    #Rules for SEO translation links with vbSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

#RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    #RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    Unul dintre intrare şi selectaţi de exemplu, în limba engleză înainte domena.pl / bord / ro / Din păcate, se transformă într-o pagină cu informaţii care un forum cu ID-ul specificat nu a fost găsit, vinul este pe partea unor redirecţionare.

Aş adăuga că, desigur, fără modificarea linkurile de prietenos mare de lucrări.

Poate că cineva a avut o problema asemanatoare sau stie ce fac eu gresit.

Al tău,
    Rafal
    Ultima modificare făcută de pitu120; 10-08-10 la 01:32.

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

A fost mutat la Versiune gratuit ce vBET2.4.x.

După cum văd ai un vBSEO, ci doar te uiţi la dumneavoastră. Htaccess. Acum aveţi norme de vBET fără vBSEO, dar ar trebui să aibă reguli pentru vBET cu vBSEO.

Deci, doar normele decomentaţi pentru vBSEO şi normele comentariu pentru vBET fără vBSEO.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    August 2010

Am adăugat. Htaccess doar normele de vBSEO.
    # Reguli pentru link-uri SEO obţinute cu vbSEO (trebuie să fie incluse înainte de toate normele la vbseo.php)
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? 1 dolar = & redirecţionat / [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? 1 dolar = & redirecţionat / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((arhiva /)?(.* \\ php (/.*)?))$. Vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
    După introducerea domena.pl / bord / fr / de exemplu, Forumul mesajul specificat este nevalid. Dacă aţi urmat un link valabil, vă rugăm să anunţaţi administratorul.

VBSEO-l trateaza ca pe un departament şi nu-l pot găsi.

@ Editare.
    Regulamentul introduce în dosar, nu în vBSEO panoul.
    Ultima modificare făcută de pitu120; 10-08-10 la 12:32.

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

poti lipi dvs. aici toate. htaccess?

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    August 2010

Deja bine. Am pus regulă rău.
    Ultima modificare făcută de pitu120; 10-08-10 la 23:04.

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

În ceea ce cred. Mulţumiri Ok pentru confirmare

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Default problemă

Am unele probleme .. Al muncă legătură într-dar nu la pagina de index

forum.com / idlanguage /

acest lucru este meu. htaccess

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1? & redirect = / [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? 1 dolar & redirect = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((arhiva /)?(.* \\ php (/.*)?))$. Vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
    # RewriteRule ^ ((arhiva /)?(.* \\ php (/.*)?))$. Vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-f!
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-d!
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | fuziune | imagini) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Care este adresa URL de pe forum? Are conţine Culegere de pe forum pentru în el? Dacă da - vă rugăm să notaţi că trebuie să editaţi şi să adăugaţi reguli pe forum pentru Culegere de acolo (a se vedea descriere pentru normele htaccess.).

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •