Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 9 de 9

Thread: Mods, care ar trebui să fie susţinută de vBET?

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Default Mods, care ar trebui să fie susţinută de vBET?

Cel mai bun răspuns este - toate posibile

Desigur, multe mods nu are nevoie de nici o integrare. Dar fiecare mod care va permite să scrie unele tipuri de mesaje, sau va utiliza titluri posta vor avea nevoie de integrare.

Mods care crezi că ar trebui să integreze mai întâi?

Dă-ne un indiciu și forumul tău va fi complet integrat cu vBET mult mai rapid!
    Ultima modificare făcută de vBET; 16-11-09 la 22:42.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Vă mulţumesc foarte mult că sunteţi o integrare cu vBADynamics. Sa-l folosesc pe forumul meu, pe care aţi văzut, probabil, deja. Am încercaţi să mergi în acea secţiune cu obţinute pe mine, dar ea se întoarce înapoi la pagina de start. Voiam să vă întreb despre asta, dar era prea leneş şi am uitat. Am despre posta 250K +, în mod atât de faptul că ar fi grozav dacă pot fi integrate cu vBET.

Aş dori, de asemenea, să sugereze PHP vorbesc intre ele Galerie foto Partajarea cu Integrare pe forum vBulletin. Ei bine, exista o multime de poze acolo, dar vreau membri la cel puţin posibilitatea de a citi comentariile în propria lor limbă. În prezent, se redirecţionează înapoi la pagina principală dacă încerc să mă vizualiza traducerile de ea.

Multumesc!

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Aş dori să aibă acest hack să fie acceptate: Cyb - Chatbox

Acest lucru ar fi frumos dacă tot conţinutul mesajelor ar putea fi tradus, de asemenea. Nu ştiu dacă este posibil, dar eu cer.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Cyb - avansată Statistici

Junior Member m_k's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

am instalat şi mod de lucru, dar nu clar dacă există vreo modalitate de a avea o munca mea cu două plugin-uri principale, vorbesc intre ele vBGallery v2.5 şi Link-uri vBadvanced Directory v3.2.0

oricine altcineva au nici un noroc cu oricare dintre aceste încă?

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

vbadvertise, şi toate produsele realizate de vbcredits. Cred ca o afacere, vei beneficia de găsirea de parteneri stabili, în ecosistem vBulletin de a lucra cu. Cred că vbcredits poate potrivi proiectul de lege, care le-au fost în jurul pentru o perioada de timp acum şi de a face produse de foarte buna. modulul de publicitate, în special, va fi în cerere să fie traduse.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

vbolg versiunea 2.0.2 de mai sus şi
    de asemenea
    acest mare addon:
    Link-uri şi descărcări Director
    Link-uri şi Manager de Descarcari - vBulletin.org Forum

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Bună, mods principale pe care le folosim sunt;
    vb credite de lux
    vb pariuri
    vorbesc intre ele pro-văd funcţionează! Mare
    Turnee şi scări
    micro newsletter-ul

Am avut legături cu ei, dar nu se poate utiliza link-uri aici. Nu toate aceste lucru mare, cu VB Enterprise? Dacă este aşa, eu va cumpara VB Enterprise astăzi!

Hopa pare rău, eu folosesc VBulletin 4.0.5
    Ultima modificare făcută de El Caballo; 18-09-10 la 14:45. Motivul: Eu folosesc VBulletin 4 pare rau

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de El Caballo View Post
    Bună, mods principale pe care le folosim sunt;
    vb credite de lux
    vb pariuri
    vorbesc intre ele pro-văd funcţionează! Mare
    Turnee şi scări
    micro newsletter-ul

Am avut legături cu ei, dar nu se poate utiliza link-uri aici. Nu toate aceste lucru mare, cu VB Enterprise? Dacă este aşa, eu va cumpara VB Enterprise astăzi!

Hopa pare rău, eu folosesc VBulletin 4.0.5
    Bună. Vă rugăm să ţineţi cont că suportăm vB4 Chiar şi cu publicarii Suite (atât de blog-uri şi CMS prea!)

Plugin-uri despre dumneavoastră. Nu se poate spune definitiv in acest moment nu toate vor funcţiona fără o integrare suplimentare, dar vă rugăm să reţineţi că cele mai multe plugin-uri funcţionează fără etape de integrare suplimentare. Integrarea suplimentare este necesară numai în cazuri speciale, cum ar fi paginile complet generat de mod, care nu suportă global_complete cârlig, sau mod care creează pagini din afara Culegere de pe forum pentru în URL-ul.

De asemenea, puteți verifica dacă orice probleme vor apărea utilizând versiunea gratuită vBET. Este mult mai lent, dar vă va arăta că există probleme. Și după aceea puteți cumpăra versiunea plătită mai rapid, cu o mulțime de funcții suplimentare

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •