Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 7 de 7

Thread: Ce versiune de vBET pentru vB 3.6.8 şi vBSEO 3.3?

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iulie 2010

Question Ce versiune de vBET pentru vB 3.6.8 şi vBSEO 3.3?

Bună, eu sunt nou la această comunitate şi foarte interesat de acest produs.

Poate cineva vă rugăm să spuneţi-mi cu următorul text:

1. Ce vBET versiune suporta vBulletin 3.6.8 şi vBSEO 3.3?
    2. Care este diferenţa dintre versiunea gratuită şi vBET versiunea non-free?

Multumesc!

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Buna ziua. Oficial vBET sprijină vB3.8 sau 4.0 şi ultima versiune de vBSEO.

Totusi ne-am client folosind vBET pe vBulletin 3.6.x - it works fin. Există o singură problemă legată de vBulletin bug-uri şi că este de ce nu suntem capabili să o rezolvaţi (echipa vBulletin are nevoie pentru a rezolva problema lor). Această problemă este cu traducerea de pagini de arhivă şi numai pentru forumuri (arhiva pagina principală şi paginile de fire arhiva traduce bine).

Clientul despre care scriu nu utilizează vBSEO. Deci, îmi pare rău, dar nu pot să vă spun cum vBET va funcționa exact cu acele versiuni vechi. Oricum - puteți începe prin testarea versiunii noastre gratuite pe forumul dvs. Și dacă va fi OK, atunci puteți rămâne cu unul gratuit sau puteți cumpăra unul plătit dacă doriți să aveți traduceri mult mai rapide și să sprijiniți comunitatea multilingvă

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iulie 2010

Exclamation

Am avut deţin în planul meu de testare vBET ca vBSEO pretinde că nu l-ar sprijini şi ar putea fi (sau ar fi) vBET problematic folosind cu vBSEO.

Oricum, astăzi am decis sa testam ce ai spus (ai spus ca ar lucra cu vBSEO) asa ca am instalat versiunea free pentru un test şi am aflat traducerea lucrărilor mare!

Cu toate acestea, există o problemă majoră pe URL-uri:

Site-ul meu este un site de social networking (xxx.com URL-ul), integrat cu un vBulletin v3.6.8 pe forum pentru (xxx.com URL / forum).

. După instalarea vBET şi modificările făcute la rădăcină pe forum pentru htaccess, am întâlnit o problemă - odată ce am ales o traducere, eu nu pot merge înapoi la xxx.com ca toate adresele URL xxx.com devine acum xxx.com / forum.

De exemplu, URL-ul xxx.com / index.php? Pagina de muzică = devine acum xxx.com /forumuri /page = index.php? muzică şi, prin urmare, partea de social networking a site-ului este complet rupt ca toate URL-urile sunt redirectionate catre forum vBulletin.

Orice idee cum de a rezolva acest lucru?

Mi-ar cumpăra cu siguranţă acest produs în cazul în care acest lucru poate fi rezolvat.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iulie 2010

Angry

Se pare ca prin oprirea adresa URL de urmărire în configuraţie vBET pot rezolva problema URL-ul. Dar traducerea ar opri de lucru în modul în care aceasta a făcut. Acum, reţinându-am faceţi clic pe fir, se afişează în engleză implicit, în loc de limba aleasă anterior, şi pentru fiecare pagină va trebui să faceţi clic pe limba de pavilion să îl traducă. Acest lucru nu este de dorit.

Aş dori URL de urmărire pentru a lucra fără înşurubare până URL-ul meu.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Bună.

Acest lucru nu este secţiunea pentru probleme. Dacă aveţi probleme cu versiunea gratuita, vă rugăm să scrieţi aici: Versiune vBET2.3.x gratuit ce - vBulletin Enterprise Traducator (vBET)

Cel mai probabil ai gresit sau a normelor de configurare htaccess (verifica do you valoare corespunzătoare pentru iepuri. Forum pentru director parametru).
    Ultima modificare făcută de vBET; 20-07-11 la 16:28.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Bună myandy99, am folosit prea vb 3.6.x, şi vbseo 3.5, versiunea fabrică vBET plătit amenda de aproape un an de instalat, verificaţi înainte de posturi mea

de la descrierea acesteia ar trebui să fie problema htaccess, eu l-am prea înainte şi de plată doar Michał, integrare / instalare taxa de 30 dolari pentru a face vBET de lucru bine şi integrat cu alte script-ul / Mod

doar lăsaţi-l pro instalare pentru tine

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Problema lui este că versiunea gratuită nu acceptă obţinute pe forum pentru exterior. Versiunea completa va traduce pagini din afara pe forum pentru, care sunt generate cu motor vBulletin.

Acesta este firul pentru problema: http://www.vbenterprisetranslator.co...ross-site.html

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •