Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 7 de 7

Thread: Integrarea reviewpost problemă / vorbesc intre ele

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Default Integrarea reviewpost problemă / vorbesc intre ele

Bună,
    I-am cumpărat doar Mod şi funcţionează bine pe forumuri, dar i urmaţi instrucţiunile pentru a activa traduceri în alte mods, dar eu trebuie să fac someting greşit.
    Forum pentru dosar:
    : / / Domeniul meu / forum

Mod dosare (aici este problema):
    : / / Domeniu mea / opiniones
    Vorbesc intre ele sale, ca, se numeşte reviewpost.

Am făcut acest lucru:
    # În pachet vBET / schimbare do-not-upload/tools/vbenterprisetranslator_front_controller.php "SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH" pentru a vă calea completă pe forum pentru director.
    Nu utilizaţi "/" la sfârşitul anului. Dacă nu ştiţi ce este calea tău, vă rugăm consultaţi mai jos pentru instrucţiuni.
    # Copiaţi fişierul în directorul vbenterprisetranslator_front_controller.php utilizate de către URL-ul în mod

Apoi, ma pierd. Acest lucru este htaccess mea în / opiniones:
    RewriteCond% {QUERY_STRING} redirecţionat =!
    RewriteCond% {} QUERY_STRING limba =
    RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php redirecţionat = $ 1? & Vbet_outside = true [L, QSA]

RewriteCond% {QUERY_STRING} vbet_outside =! Adevărat
    RewriteRule ^(.*)$ 1 dolar vbet_outside = true [L, QSA]?

Ce fac gresit?
    Mulţumiri
    Ah, am, de asemenea, au definit în admincp dosare / opiniones / şi / Fotos /, în păstrează directoare, şi URL de urmărire şi de urmărire a URL-ul în afara Culegere de pe forum pentru
    Ultima modificare făcută de pepito69; 04-07-10 la 13:24.

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Aici aveţi o soluţie.
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1790

Vă rugăm, găsiţi această parte din acest post:
    Code:
    How to integrate vBET exactly with this mod:

* PhotoPost - see instructions for case 4 and 5

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Exact - phopopost nu acceptă global_complete cârlig Vă rugăm să necultivate Kamil lui hint - veţi găsi acolo toate măsurile necesare cum să se integreze. Testat şi de muncă

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Voi încerca mâine şi vă va spune, şi mulţumesc.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Ianuarie 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de vBET View Post
    Exact - phopopost nu acceptă global_complete cârlig Vă rugăm să necultivate Kamil lui hint - veţi găsi acolo toate măsurile necesare cum să se integreze. Testat şi de muncă
    u se poate spune-mi exact ce sa faca pentru a intergrate cu vorbesc intre ele pro, în folderul / poze / ce să pună în htaccess in / fotografii? BTW i utilizarea pro vorbesc intre ele
    Ultima modificare făcută de tsak76; 06-07-10 la 23:34.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Instrucţiuni sunt ADECVATE pentru versiunea pro vorbesc intre ele.

Despre conţinutul exact - tot ceea ce este descris în instrucţiunile date. Vă rugăm să spuneţi exact ceea ce pas din interation voi nu înţeleg şi nu le vom descrie mai bine pentru tine.

De asemenea, reţineţi că, dacă doriţi ca noi să-l facem pentru tine pe server-ul dvs., atunci puteţi folosi serviciul intgration pentru $ 30 (). Cu toate acestea vă încurajăm să instrucţiuni din circuitul agricol şi economisi banii dvs. - vă vom oferi sprijinul nostru gratuit on-line, care descriu fiecare pas pe care nu le înţeleg. În acest caz, vă rugăm să spuneţi doar ceea ce necesită o descriere pas mai bine? Dacă deja facut-o si ea doesnt locul de muncă - vă rugăm să ne dea youe conţinut htaccess după integrare, iar noi vom verifica ce face el este în regulă..

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Ianuarie 2010

Spune-mi ce am nevoie pentru a pune în dosarul htaccess vorbesc intre ele

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •