Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 2 de 3 FirstPrimul 123 UltimulLast
Rezultate 11 a 20 de 28

Thread: vBET şi vBulletin 3.6

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Ajutor gratuit ce??? Când am platit 30 dolari nu ai spus nimic despre o afacere moment, dimpotrivă, aici este o copie a răspunsului dumneavoastră PM (cenzurat desigur), care prevede clar că ai să-mi dea fix pe fiecare actualizare:

Acestea sunt cuvintele dvs.:
    Eu vă va pregăti documentul de construcţii cu măsurile necesare pentru după fiecare actualizare (clar mijloace vBET viitoare versiuni) pentru a integra cu vbulletin 3.6 -> în limba engleză simplu, aceasta înseamnă că pe fiecare actualizare de vBET am avut să urmeze document speciale pentru integrarea cu vBulletin 3.6.

Sunt de aşteptare pentru remedierea pasul 2 ca plătit pentru.
    Ultima modificare făcută de mario06; 19-08-10 la 08:43.

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Aşa cum a scris Michał - ne reproduce cant-l şi în continuare nevoie de acces la admincp şi FTP aşa că vă rugăm, dacă poţi - PM la mine sau vBET

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Am urmat ghidul de mai sus la scrisoarea, pavilioanele sunt acolo, dar invisibile, dar atunci când treci cursorul peste te sine en pl ECC ... exact asa cum am spus pavilion, care nu sunt afişate.

Aceasta este singura diferenţă pe care am observat între 3.3.4 ans 3.3.6

3.3.4:
    Code:
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    3.3.6:
    Code:
    $style['css'] .= '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    După cum puteţi vedea ceva în acest domeniu are în mod clar schimbat cauzează probleme de mine

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de mario06 View Post
    Ajutor gratuit ce??? Când am platit 30 dolari nu ai spus nimic despre o afacere moment, dimpotrivă, aici este o copie a răspunsului dumneavoastră PM (cenzurat desigur), care prevede clar că ai să-mi dea fix pe fiecare actualizare:

Acestea sunt cuvintele dvs.:
    Eu vă va pregăti documentul de construcţii cu măsurile necesare pentru după fiecare actualizare (clar mijloace vBET viitoare versiuni) pentru a integra cu vbulletin 3.6 -> în limba engleză simplu, aceasta înseamnă că pe fiecare actualizare de vBET am avut să urmeze document speciale pentru integrarea cu vBulletin 3.6.

Sunt de aşteptare pentru remedierea pasul 2 ca plătit pentru.
    Acest lucru nu este adevărat. Ai platit pentru servicii de integrare şi de acest serviciu a fost livrat. De asemenea, - vă rugăm să nu mai încercaţi să manipuleze personalului nostru. Acest text, care vă sunt afişate, înseamnă că după actualizare vă va elimina modificările noastre şi trebuie să-l faci din nou, altfel te intorci pur si simplu la codul implicit. Aceasta nu înseamnă că noi garantăm că aceasta va funcţiona pe alte versiuni. Nu putem garanta acest lucru, pentru că noi nu suportă vB 3.6.

Dacă doriţi să citez public privat discuţia noastră acest lucru este ceea ce v-am scris înainte de plătit:
    Tocmai am conectat şi primul lucru pe care l-am văzut este că veţi avea versiunea vBulletin neacceptat - vBET3.x este suportata oficial pe vBulletin 3.8 versiune. Aveţi 3.6 ... Deci, nu există nici o greşeală vBET.
    Oricum - chiar că nu mai avem nevoie pentru a petrece chiar şi un minut pentru această problemă vom verifica-l bolnav. Dacă voi putea găsi rapid problema, atunci nu există nici o problemă. Dacă nu, atunci ne sfatuim sa:
    - Actualizare vBulletin (cel mai bun)
    - Sau a dezactiva doar toate hoks vBET pentru arhivă şi rămâne fără traducere Arhiva pagini
    - Sau cumpărate de servicii de integrare pentru $ 30, Bur deoarece se află pe versiune nu este suportat vBulletin nu putem să vă asigur că noi chiar va fi capabil să facă să funcţioneze (Noi pur şi simplu nu ştiu că versiunea şi ceea ce este acceptat acolo).

De asemenea, vă rugăm să ne dea dreptul de acces FTP acum. Am nevoie pentru a verifica versiunea dvs. nu suporta chiar toate de cârlige.
    Am pus un text în roşu - la fel cum o faci, să acorde o atenţie pe el. Textul cu caractere aldine a fost, de asemenea, cu aldine în PM mea.

Tu niciodată nu a plătit pentru instrucţiuni - l-am scris şi public-o pentru că am vrut să fac acest lucru şi am scris textul care vă sunt orientate după ce aţi plătit pentru servicii de integrare - astfel încât vă rugăm să nu manipuleze personalul nostru, încercând să convingă că a fost parte de acord. Întregul acord este în text, care este de mai sus. Puteţi chiar a cerut să scrie mulţumiri pentru voi, în acest thread, deoarece nu aţi plăcut ideea pe care am scris aceste instrucţiuni.

Vă rugăm să reţineţi: ai primit deja ceea ce aţi plătit. Ai de integrare şi de paginile de arhivã a fost de lucru la fel de mult cum a fost posibil pentru VB 3.6

Acum vă oferim suport gratuit chiar că nu avem de a face acest lucru - VB 3.6 nu este si mai nou va fi suportat oficial. Daca doriti ne pentru a rezolva problema dvs. - vă rugăm să detaliu PM acces la fel ca ai facut-o inainte.

Vă oferim suport gratuit pentru această problemă, chiar că nu avem de a face acest lucru. Am făcut-o pentru inceputul acestei probleme. Noi nu ştim ce tu incerci sa realizeze aici prin refuzul de a accepta sprijinul nostru şi, în acelaşi timp, cere din nou pentru ea, ţipând şi arătând în roşu un text într-un mod foarte manipulator, dar vă rugăm să reţineţi că declaraţia în această problemă este oficial şi finală: vBET 3.x oficial suporta vBulletin 3.8. Versiunile mai vechi vBulletin nu sunt suportate oficial. Vă oferim sprijin şi vor să rezolve această problemă pentru gratuit. Nu găsim nici o bucurie în joc ciudat care te joci aici. Trimiteţi-ne deja acces la o dată şi am rezolvat problema în funcţie de serviciul de integrare pe care aţi plătit-o pentru - doar o facem din nou şi o vom face gratuit acest timp, chiar şi pe care îl utilizaţi versiunea vBulletin, care nu este suportata oficial. Această ofertă este disponibilă până la data de 25 a acestei luni. După această zi nu vom mai oferi servicii gratuite, în acest caz. Puteţi să-l luaţi sau refuza aceasta - este alegerea ta. Şi numai eşti responsabil pentru alegerile tale proprii. Vrem cu adevărat să vă ajute să foarte puternic, dar nu sunt capabili să facă acest lucru împotriva voinţei proprii.
    Ultima modificare făcută de vBET; 21-08-10 la 16:21.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Am urmat ghidul de mai sus la scrisoarea, pavilioanele sunt acolo, dar invisibile, dar atunci când treci cursorul peste te sine en pl ECC ... exact asa cum am spus pavilion, care nu sunt afişate.

Aceasta este singura diferenţă pe care am observat între 3.3.4 ans 3.3.6

3.3.4:
    Code:
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    3.3.6:
    Code:
    $style['css'] .= '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    După cum puteţi vedea ceva în acest domeniu are în mod clar schimbat cauzează probleme de mine
    Nici nu putem fără viaţă vB 3.6 instanţă cu vBET instalat acolo. Noi nu putem ghici cum arata codul vB 3.6 şi cum se va comporta după unele modificări. Avem nevoie pentru a verifica şi a vedea în direct, şi nu putem face aceasta pe forumurile noastre, deoarece noi nu au această versiune veche şi nu suport oficial l. De asemenea, vă rugăm să reţineţi că schimbarea descrie a fost făcută din cauza raport bug - anterior link CSS a fost în secţiunea nepotrivită HTML. Dacă doriţi doar pentru a avea de lucru - doar, vă rugăm să anulaţi această schimbare pe care ai observat. Dacă doriţi să lucreze cu structura HTML corespunzătoare - avem nevoie de acces la forum şi a verifica posibilitatea de a pune link-ul nostru in HTML cap secţiune.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Aceasta este ceea ce ai scris înainte adăugând fix:

Tocmai am conectat şi primul lucru pe care l-am văzut este că veţi avea versiunea vBulletin neacceptat - vBET3.x este suportata oficial pe vBulletin 3.8 versiune. Aveţi 3.6 ... Deci, nu există nici o greşeală vBET.
    Oricum - chiar că nu mai avem nevoie pentru a petrece chiar şi un minut pentru această problemă vom verifica-l bolnav. Dacă voi putea găsi rapid problema, atunci nu există nici o problemă. Dacă nu, atunci ne sfatuim sa:
    - Actualizare vBulletin (cel mai bun)
    - Sau a dezactiva doar toate hoks vBET pentru arhivă şi rămâne fără traducere Arhiva pagini
    - Sau cumpărate de servicii de integrare pentru $ 30, Bur deoarece se află pe versiunea vBulletin nu acceptate, nu putem să vă asigur că noi chiar vor fi capabili să facem să funcţioneze (noi pur şi simplu nu ştiu că versiunea şi ceea ce este acceptat acolo).

De asemenea, vă rugăm să ne dea dreptul de acces FTP acum. Am nevoie pentru a verifica versiunea dvs. nu suporta chiar toate de cârlige.

Aceasta este ceea ce ai scris după aplicarea fixa, ceea ce înseamnă după PM de mai sus şi se prevede în mod clar -> Vă voi pregăti un document special cu necesare măsuri după fiecare actualizare pentru a integra cu vbulletin 3.6 -> în limba engleză simplu, aceasta înseamnă că pe fiecare actualizare de vBET am avut să urmeze document speciale pentru integrarea cu vBulletin 3.6. Deci, nu reformuleze totul pentru ca se pare dreaptă pentru tine, pentru că limba engleză nu este o teorie.

Eu nu pot da date de autentificare meu server pentru motive de securitate şi din nou nu stiu de ce nu puteţi trimite-mi fişierul hook.php pentru a încărca la server mine.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Trebuie doar repeta ceea ce atât mine şi tine deja scris. Acest lucru a fost deja discutat şi a fost deja explicat - vă rugăm să reţineţi faptul că mesajele acelasi scris este considerat ca spam. Dacă doriţi doar să scrie din nou acelasi lucru va trebui să înceapă de a elimina astfel de notificări, deoarece cele facute autogunoiere numai pentru utilizatorii de viitor. Acest lucru este loc public şi spam-ul nu este permis. Vă rugăm să citiţi din nou mesajul dvs. aici:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4533
    şi răspunsul meu aici:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4578

Puteţi, de asemenea, a fost deja raspuns la intrebarea de ce nu putem face doar modificarea si trimiteti-l la tine - vezi aici:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4579

Vă rugăm să reţineţi, de asemenea, pe care le trimiteţi-ne deja o dată acces la detalii pe forum pentru dvs., astfel încât argumentul cu privire la motive de securitate este greu de crezut. Şi de la începutul folosind vBET ştiţi că o folosesc pe versiunea care nu sunt acceptate vBulletin - fiecare problema pe forumul va avea nevoie de accesul nostru acolo (dacă vom să-l susţină, pentru că nu avem la).

Aşa cum am scris - nu înţeleg ce fel de joc te afli care navighează prin refuzul de ajutorul nostru liber şi în acelaşi timp, a cererii, dar suntem incercat de acest lucru. Aveţi soluţie - să ne dea detaliile de acces la fel ca ai facut-o inainte. Dacă nu doriţi ajutorul nostru - este alegerea ta. Din cauza atitudinii tale ciudate si talie de timp, prin repetarea acelaşi lucru în cerc, am făcut această propunere limitat - a se vedea vase anterioare. Suntem foarte bucuroşi să vă ajutăm - dar nu pot face acest lucru impotriva vointei tale proprii.

Vă rugăm să reţineţi faptul că această discuţie este considerat terminat. Excepţia cazului în care aveţi ceva nou pentru a scrie, vă rugăm să nu spam-ul. Noi ţi-a dat soluţie - suport gratuit pe dumneavoastră şi pe forum pentru soluţionarea problemei. Ia-l sau nu - alegerea ta. Vă rugăm să reţineţi că vom fi cu adevărat fericiţi să vă ajute

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Sunt folosind vb 3.6 de asemenea, aici este ceea ce am face acest lucru din arhiva Vb de lucru prea, vreau doar să o împărtăşesc, în cazul în care cineva poate face mai mult f. bine vă rugăm să împărtăşească prea

1. De stabilire a steaguri în arhiva
    , În cazul în care pavilion, care nu prezintă în paginile arhiva dvs., utilizaţi acest pas

Du-te la panoul de administrator -> plugins & Produse -> Plugin Manager -> căutare pentru plugin-ul "steaguri Manipulaţi în arhivă" fără ghilimele

găsi

Code:
    $metatags .= '

înlocui vBulletin Enterprise Traducator (vBET) - Powered by vBulletin cu calea ta forum, steagurile nu manifestare deoarece greşit imagini pathor deoarece folderul Arhiva rewrited prea în vbseo, aşa că am sunt stabilirea it aici

Code:
    $metatags .= '
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.yourdomain.com/forumfolderifany/images/vbet/flags/vbet.css"/>';

acum reîncărca şi verificaţi din nou vă arhiva, opţiunile ar trebui să fie afisat in paginile dvs. arhivele prea

2. Dacă utilizaţi pagina de arhiva rewrited folosind vbseo, şi link-ul din pagina de arhiva este tradus greşit legătură într-o puteti rezolva prea

de exemplu legătură într-greşit ca aceasta, ea va primi eroare Pagina nu a fost găsit

Code:
    http://www.domain.com/forum/es/f-2.html
    său ar trebui ca aceasta, de mai sus url lipsesc un nume de dosar în caractere aldine de mai jos, unii oameni utilizând / Arhiva / , Sau / Sitemap / folderul sau numele de numele folderului alte

Code:
    http://www.domain.com/forum/es/archive/f-2.html

Pentru a remedia această putem folosi vbseo CRR

du-te la vbseocp.php dvs. -> Reguli personalizate Rescrie -> adăugaţi această linie (în partea de jos a coloanei CRR) în cazul în care dosarul dvs. folosind numele de arhiva / Arhiva / ca aceasta http://www.domain.com/forum/archive/

Code:
    'f-(\d+).html' => 'f/archive/f-$1.html'

în cazul în care dosarul dumneavoastră folosind arhiva / sitemap / nume folder ca aceasta http://www.domain.com/forum/sitemap/ schimba doar numele folderului

Code:
    'f-(\d+).html' => 'f/sitemap/f-$1.html'

Acest lucru va face truc, puteţi utiliza vBET pentru vb 3.6 pagini Arhiva

3. Dacă primiţi mesajul de eroare ca aceasta, în partea de sus a paginii arhivă cândva (acest lucru nu este legat sau pentru că Pasul 2 de mai sus)

Atenţie: filemtime () [function.filemtime]: statistica nu a reuşit pentru [cale] / vbet_guestcache/pl/_showthread_php_t_295527.html în [cale] / include / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php pe linia 53

utiliza acest Meto de instrucţiuni, I să-l utilizaţi şi lucrările sale
    Ultima modificare făcută de basketmen; 09-09-10 la 00:19.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

@ Michael
    Aceasta nu este terminat pentru că l-aţi decis, e terminat cand am rezolva problema.
    Salutari

@ Basketman
    ai făcut asta toate de unul singur? Asta-i grozav voi încerca în următoarele câteva zile şi vă vom anunţa.
    Salutari pereche

PS. Am tot ceea ce nu ia în considerare în primul post şi de a face pur şi simplu modding dvs.?
    Fac doar 2 primii paşi, deoarece nu am vBSEO?
    Ultima modificare făcută de mario06; 10-09-10 la 16:06.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

@ Michael
    Aceasta nu este terminat pentru că l-aţi decis, e terminat cand am rezolva problema.
    Salutari

@ Basketman
    ai făcut asta toate de unul singur? Asta-i grozav voi încerca în următoarele câteva zile şi vă vom anunţa.
    Salutari pereche
    i chiar folosind deja de stabilire cod în acest thread şi un alt forum si au multe de testare

Eu folosesc deja de câteva zile şi ei încă de lucru, mi-am dacă aveţi nevoie de URL-ul meu

PS. Am tot ceea ce nu ia în considerare în primul post şi de a face pur şi simplu modding dvs.?
    Fac doar 2 primii paşi, deoarece nu am vBSEO?
    ah acest caz poate fi diferită, problema nr.1 şi 2 pot obţine Cred cauzate de vbseo, deoarece vbseo rewrited paginile mele Arhiva

Puteţi încerca, Michał primul cod, dacă nu sale de lucru, încercaţi să mină, încercaţi să-l cu experimentul dvs., şi asiguraţi-vă că aveţi fişierul de backup pentru a restaura dacă nu fişierul editat de lucru
    Ultima modificare făcută de basketmen; 10-09-10 la 16:12.

Pagina 2 de 3 FirstPrimul 123 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •