Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 3 de 3 FirstPrimul 123
Rezultate 21 a 28 de 28

Thread: vBET şi vBulletin 3.6

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Ai un PM

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

"F-(\\ d +). Html '=>' f/archive/f- $ 1.html"
    Poate cineva modifica această astfel încât să poată fi adăugate în fişierul htaccess?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de basketmen View Post
    Sunt folosind vb 3.6 de asemenea, aici este ceea ce am face acest lucru din arhiva Vb de lucru prea, vreau doar să o împărtăşesc, în cazul în care cineva poate face mai mult f. bine vă rugăm să împărtăşească prea

1. De stabilire a steaguri în arhiva
    , În cazul în care pavilion, care nu prezintă în paginile arhiva dvs., utilizaţi acest pas

Du-te la panoul de administrator -> plugins & Produse -> Plugin Manager -> căutare pentru plugin-ul "steaguri Manipulaţi în arhivă" fără ghilimele

găsi

Code:
    $metatags .= '
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';

înlocui vBulletin Enterprise Traducator (vBET) - Powered by vBulletin cu calea ta forum, steagurile nu manifestare deoarece greşit imagini pathor deoarece folderul Arhiva rewrited prea în vbseo, aşa că am sunt stabilirea it aici

Code:
    $metatags .= '
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.yourdomain.com/forumfolderifany/images/vbet/flags/vbet.css"/>';

acum reîncărca şi verificaţi din nou vă arhiva, opţiunile ar trebui să fie afisat in paginile dvs. arhivele prea

2. Dacă utilizaţi pagina de arhiva rewrited folosind vbseo, şi link-ul din pagina de arhiva este tradus greşit legătură într-o puteti rezolva prea

de exemplu legătură într-greşit ca aceasta, ea va primi eroare Pagina nu a fost găsit

Code:
    http://www.domain.com/forum/es/f-2.html
    său ar trebui ca aceasta, de mai sus url lipsesc un nume de dosar în caractere aldine de mai jos, unii oameni utilizând / Arhiva / , Sau / Sitemap / folderul sau numele de numele folderului alte

Code:
    http://www.domain.com/forum/es/archive/f-2.html

Pentru a remedia această putem folosi vbseo CRR

du-te la vbseocp.php dvs. -> Reguli personalizate Rescrie -> adăugaţi această linie (în partea de jos a coloanei CRR) în cazul în care dosarul dvs. folosind numele de arhiva / Arhiva / ca aceasta http://www.domain.com/forum/archive/

Code:
    'f-(\d+).html' => 'f/archive/f-$1.html'

în cazul în care dosarul dumneavoastră folosind arhiva / sitemap / nume folder ca aceasta http://www.domain.com/forum/sitemap/ schimba doar numele folderului

Code:
    'f-(\d+).html' => 'f/sitemap/f-$1.html'

Acest lucru va face truc, puteţi utiliza vBET pentru vb 3.6 pagini Arhiva

3. Dacă primiţi mesajul de eroare ca aceasta, în partea de sus a paginii arhivă cândva (acest lucru nu este legat sau pentru că Pasul 2 de mai sus)

utiliza acest Meto de instrucţiuni, I să-l utilizaţi şi lucrările sale
    Acest lucru nu funcţionează pe un forum non vBseo

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de mario06 View Post
    Poate cineva modifica această astfel încât să poată fi adăugate în fişierul htaccess?
    Poate că am greşit la modul în care să scrie în acest htaccess, dar încercaţi acest lucru sau acest lucru poate fi de exemplu, se adaugă în htaccess de mai jos RewriteEngine On

RewriteRule f-(.*). html $ $ f/archive/f- 1.html

sau

RedirectMatch 301 f-(.*) \\. Html $ $ http://www.yourdomain.com/f/archive/f- 1.html

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

@ Michael
    Aceasta nu este terminat pentru că l-aţi decis, e terminat cand am rezolva problema.
    Salutari
    Va rugam sa cititi cu atentie - cum este considerat terminat discuţie despre ceea ce aţi plătit pentru (aceasta este ceea ce am fost scris despre în ultimele mesaje), şi te-am rugat sa nu scrie mesaje aceeaşi.
    Desigur, atâta timp cât aveţi problema şi vreau să dau unele informaţii noi pe care le sunt absolut liber să o facă. Aşa cum am scris:
    "Vă rugăm să reţineţi faptul că această discuţie este considerat terminat excepţia cazului în care aveţi ceva nou pentru a scrie, vă rugăm să nu spam-ul.."

Vă rugăm să citiţi-l întreg din nou, dacă doriţi să fiţi sigur de sensul de acest citat:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4588

De asemenea, dacă aţi avut impresia ca nu vi se permite să scrie aici, vă rugăm să-mi cer scuze pentru această neînţelegere. Voi păstra atenţia să fie mai precise în viitor. Ne pare rau din nou

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Există un membru aici, care a găsit o soluţie pentru această problemă, dar el foloseste vBSEO şi eu nu aşa că nu funcţionează pentru mine. Eu nu înţeleg de ce nu puteţi oferi o soluţie fără accesarea serverelor meu, cum am spus nu voi da detalii meu server de afară.

În cazul în care acest membru de codificare a stabilit el însuşi, atunci de ce nu eşti în măsură să facă acest lucru, deoarece tu esti programator? Cum am mai spus şi au arătat în fire de mai sus că stabili dumneavoastră în fabrică primul post, dar pavilion, care nu sunt afişate (ele sunt invizibile), dar atunci când treceţi peste ele cu mouse-ul le puteţi vedea şi faceţi clic pentru a traduce cum ar fi normal, Vorbesc despre opţiunile de arhiva de curs.

Spune-mi tu sa nu scrie mesaje de fel, dar eu trebuie să având în vedere că eu sunt încă aici cu nici un sprijin.

PS. Am înţeles foarte bine limba engleză având în vedere că este limba mea maternă.

Salutari

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Există un membru aici, care a găsit o soluţie pentru această problemă, dar el foloseste vBSEO şi eu nu aşa că nu funcţionează pentru mine. Eu nu înţeleg de ce nu puteţi oferi o soluţie fără accesarea serverelor meu, cum am spus nu voi da detalii meu server de afară.

În cazul în care acest membru de codificare a stabilit el însuşi, atunci de ce nu eşti în măsură să facă acest lucru, deoarece tu esti programator? Cum am mai spus şi au arătat în fire de mai sus că stabili dumneavoastră în fabrică primul post, dar pavilion, care nu sunt afişate (ele sunt invizibile), dar atunci când treceţi peste ele cu mouse-ul le puteţi vedea şi faceţi clic pentru a traduce cum ar fi normal, Vorbesc despre opţiunile de arhiva de curs.

Spune-mi tu sa nu scrie mesaje de fel, dar eu trebuie să având în vedere că eu sunt încă aici cu nici un sprijin.

PS. Am înţeles foarte bine limba engleză având în vedere că este limba mea maternă.

Salutari
    Cred că doar norocos de dinainte si sa nu poate perfectă, de asemenea, eu sunt sigur că dacă voi da datele mele ftp la Michał el poate le-a rezolvat prea, am cumpărarea deja un serviciu de integrare / instalare 30 dolari înainte, şi a făcut ei chiar timp de nevoie, i Michał cred că este unul dintre cele mai mari programator care cu ajutorul vBulletin, încearcă mai mult de cooperare cu el şi să ofere sugestii care pot ajuta

BTW am considera doar pentru a elimina caracteristica Arhiva vb după citire acest thread şi această post, Pentru că ei au zis ei destul cu generator de sitemap
    Ultima modificare făcută de basketmen; 15-09-10 la 08:20.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Salutari
    Sunteţi cu nici un suport, pentru că aţi refuzat sprijinul nostru. De asemenea, vBET 3.x suporta oficial doar vBulletin 3.8 ceea ce ştii wery bine. Sunteţi utilizaţi vBET pe versiunea vBulletin nu sunt acceptate - pe vBulletin 3.6, care este mult mai veche decât acceptate vBulletin 3.8

Întrebările la care aţi dat a fost deja raspuns - Cred că mai mult ca odata - nu vreau să se repete din nou şi din nou, vă rugăm să citiţi numai mesajele anterioare.

Pagina 3 de 3 FirstPrimul 123

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •