poti lipi aici un nume de acest mod? acesta este liber sau nu?
Sigur, este un mod foarte popular / hack.
[AJAX] Mesaj Thank You Hack - Forum vBulletin.org
Aceasta este problema integrării. Vă rugăm să rețineți că în vBET coe vor fi incluse soluții numai pentru pagini / șabloane vBulletin native, dar vă vom oferi cu plăcere sugestii despre cum să integrați acest mod cu vBET Pentru a face acest lucru va trebui să editaţi şablonul care prezinta numele de utilizator şi opace cele din zona nu traduse. Deci, în detaliu:
1. Du-te la Admin CP -> Stiluri şi Şabloane - Căutare> în Şabloane, Găsiţi şi editaţi şablonul post_thanks_box_bit
2. În şablon găsi:
3. Şi se înlocuieşte cu:Code:{vb:raw thank.username}
Trebuie să faceţi acest lucru pentru toate stilurile.Code:<!--vBET_SNTA-->{vb:raw thank.username}<!--vBET_ENTA-->
Şi pentru VB3, vazand ca acest lucru este pe forum pentru bug VB3 .... lol.
Da - dar ne-au dat legătură într-mod pentru vB4 versiune şi am fost de lucru în mod exact ne-ai litera Ai subliniat faptul că aveţi probleme cu mod de vB4
Pentru VB3 lucru similare, doar găsi şi înlocui text alte:
Căutare:
Înlocuiţi de:Code:$thank[username]
Vă rugăm să spuneţi făcut-o de ajutorCode:<!--vBET_SNTA-->$thank[username]<!--vBET_ENTA-->
vBAdvanced Utilizatori activi:
Şablon "adv_portal_onlineusers"
<td class="$altbgclass"> <span class="smallfont"> <- vBET_SNTA -> $ activeusers <-! vBET_ENTA -> </ span> </ td>
Funcţionează perfect.
Cautam pentru cineva care are de-tradus numele de utilizator lor pentru Competiþii vB şi modernizarea Scari pentru vb 3.8.x.
Se pare ca-l foloseste java la ieşire numele.
NVM, cred că am luat partial.
Ultima modificare făcută de Smaug; 27-09-10 la 04:04.