Există multe locuri unde sunt afişate numele de utilizator. Daca ai gasit unul dintre locurile în care nume de utilizator sunt încă traduse - vă rugăm să raportaţi-l aici
Există multe locuri unde sunt afişate numele de utilizator. Daca ai gasit unul dintre locurile în care nume de utilizator sunt încă traduse - vă rugăm să raportaţi-l aici
Chiar acum este greu de observat - numele de utilizator ciudat nu vor fi traduse. Dar există unele zone în care este posibil ca numele de utilizator va fi în continuare traduse. Dacă aş găsi un astfel de loc voi lucra pe el
Ultima modificare făcută de vBET; 13-10-09 la 15:59.
Nume de utilizator mele sunt traduse pretutindeni, care mesajele on-line, etc
Ultima modificare făcută de vBET; 08-11-09 la 01:46. Motivul: Bbcodes greşit
Eşti folosind orice mod prin care se elimină comentariu? ...
A se vedea acest lucru:
http://www.vbenterprisetranslator.co...t.html # post213
Dacă au tradus peste tot atunci am presupune cazul în care sunt utilizaţi astfel de mod.
Hmm Imi pare rau ca nu stiu ce "eliminaţi comentarii" înseamnă. Puteţi să explicaţi sau să dea un exemplu de un astfel de mod? Putem compila o listă prea de mods care "eliminaţi comentarii".
vBET utilizează comentarii HTML pentru a defini care părţi ale paginii rezultat nu ar trebui să fie traduse. Se pune pur şi simplu text, cum ar între:
<!--START vBET NOT TRANSLATED AREA-->
şi
<!--END vBET NOT TRANSLATED AREA-->
Deci dacă utilizaţi unele mod care curăţă HTML comentarii apoi ca rezultat care vine la plug-in final vBET (este acest unul pentru global_complete cârlig) este fără acest anunțurile şi vBET este traducerea totul - aşa cum a fost comanda.
Deci, vă rugăm să găsiţi cele mai Mod, care este eliminarea comentarii HTML şi dezactivaţi-l sau pentru plugin-ul acestuia utilizând global_complete cârlig, stabilit pentru executie la 1001. Vei face tot de către Admin CP.
Dacă aveţi nevoie de informatii de la mai mult doar să-mi spuneţi voi ajuta cu placere
Am incercat dezactivarea tuturor plugin cârlig global_complete (cu excepţia vBET şi vBSEO, desigur), dar încă traduce.
Eu va trebui să treacă prin fiecare produs acum şi dezactivaţi-l unul câte unul pentru a gasi vinovatul.