Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 3 123 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 30

Thread: Du-te nou post şi marca forumuri citite

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Default Du-te nou post şi marca forumuri citite

Cu vBET activat dacă i vizualiza un fir de şi apoi devine un post nou, apoi fac clic pe Du-te la primul mesaj necitit browser-ul întotdeauna merge la primul post, mai degrabă decât noul post.

De asemenea, dacă fac clic Marcheaza Forumurile ca Citite îmi apare o eroare 404.

Ambele caracteristici de lucru cu vBET cu handicap.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Aceasta o face şi aici, nu toate link-uri noi Du-te la primul mesaj pe acasă goto pe forum pentru primul mesaj si actualizare pentru a arăta ce aţi vizualizat post, să rămână mereu caractere aldine.

Mark citit pe forumuri de start, initiala redirecţionează la domiciliu pe forum pentru mărcile şi nimic!

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Am privit acest subiect aici, pe vBET de asemenea, pe forumul meu nu există această problemă.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Acesta este un bug destul de grav, se rupe multe funcţii utilizatorii mei au nevoie. Este a fi privit în? Multumesc.

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

şarpe ok, i-ar încerca să reproducă acest bug

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Eu nu pot reproduce problema, poate am o versiune mai veche de pe forum. Vă rugăm să scrieţi-mi ce aveţi versiunea exactă a vBulletin, şi voi încerca să-l reproduca pe versiunea vB ca pe forum pentru dumneavoastră.

Vă rugăm să încercaţi să găsiţi un conflict cu alte mods. Pentru a face acest lucru, dezactivaţi mods celelalte şi se lasă numai vBET. în cazul în care eroarea nu se produce, comutator mods rândul său, în continuare pentru a vedea unde este conflictul.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de kamilkurczak View Post
    Eu nu pot reproduce problema
    De asemenea, nu se pot reproduce marca pe forum pentru ca citite problema, am testat doar pe două forumuri (servere separat). Forum rulează vb 3.8.x ultimele vbet şi vbseo.

Cu toate acestea merg la ultimul mesaj necitit este o problemă pe ambele, am primit zeci de plângeri. Acesta nu este, de asemenea, funcţionează pentru mine aici. Când m-am dezactiva vBET pe forumuri mea, problema dispare.

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

ok acum se gaseste pe forumul nostru. Du-te la noi mesaj opţiuni.

Voi încerca să găsească o soluţie.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de kamilkurczak View Post
    ok acum se gaseste pe forumul nostru. Du-te la noi mesaj opţiuni.

Voi încerca să găsească o soluţie.
    How acest gând? link-ul noului post nu este de lucru şi avem o mulţime de membri ai enervat

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Am să fie de acord, nici un sprijin, nici o repara, bug-uri majore, sortare-l!

Pagina 1 de 3 123 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •