Aş dori să se stabilească eu, da-mi unele opţiuni, astfel încât pot încerca, atunci când fac clic pe editează fir (nu-mi atinge nimic), apoi apăsaţi salva totul merge bine sensul că arată bine.
Aş dori să se stabilească eu, da-mi unele opţiuni, astfel încât pot încerca, atunci când fac clic pe editează fir (nu-mi atinge nimic), apoi apăsaţi salva totul merge bine sensul că arată bine.
da, dar Michał a scris in mesaje anterioare propunerile sale pentru soluţie. Nu au de lucru.
Nu putem reproduce această problemă pe forumul nostru de testare, astfel încât este foarte greu să găsească o soluţie bună.
Dacă ştim în cazul în care problema este în codul, va fi uşor să găsească o soluţie.
Dacă am înţeles corect - atunci când titlul este rupt şi le-aţi făcut editaţi şi să salvaţi fără a schimba ceva, atunci aceasta este corectată? Şi cum arată pentru filet noi - este rupt sau este OK?
De asemenea, - Sunt încă în aşteptare pentru mai multe detalii acces să fie în stare să rezolve această problemă. În acest moment vă ţineţi-o singur. Vă rugăm să PM detalii de acces astfel vom fi în măsură să rezolve problema şi închideţi-l.
Deci, poate că este deja rezolvată şi ceea ce vedeţi este doar cache rău rezultă din versiunile anterioare. Vă rugăm să spun cum functioneaza pentru complet nou thread - sunt rezultatele sunt OK apoi (fără a face acest pas "dummy" Editare). Dacă OK atunci cred că problema nu mai există şi avem posibilitatea să închideţi această problemă![]()
nici un răspuns - aşa am înţeles că este rezolvată. Dacă nu vă rugăm să scrieţi aici şi voi deschide acest thread din nou.