Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 10 de 10

Thread: Deservite Pagina de vBET!

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Ianuarie 2010

Thumbs down Deservite Pagina de vBET!

Serverul meu a fost spart, deoarece am vBET.

ACESTA ESTE indiciu că ea confirmă:
    rădăcină 27888 1 0 18:26? Ss 0:00 / usr / sbin / exim-Mc 1OSBjj-0007Cf-4S SERVER_SIGNATURE = <Adresa> Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_bwlimited/1.4 mod_auth_passthrough/2.1 FrontPage/5.0.2.2635 Server la **** www com Port 80 </ adresa>? UNIQUE_ID = TCTYtbylwV0AAEFiMjYAAABQ HTTP_USER_AGENT = Wget/1.10.2 (Red Hat modificat) SERVER_PORT = 80 = HTTP_HOST www **** = com DOCUMENT_ROOT SCRIPT_FILENAME / home/w11s0s3r/public_html = / home/w11s0s3r/public_html/vbenterprisetranslator_seo.php REQUEST_URI = / Arhiva / index.php/f-23.html SCRIPT_NAME = / vbenterprisetranslator_seo.php HTTP_CONNECTION = Păstraţi-Alive REMOTE_PORT = 41741 PATH = / bin: / usr / bin PWD = / home/w11s0s3r/public_html SERVER_ADMIN = webmasteri **** com REDIRECT_UNIQUE_ID = TCTYtbylwV0AAEFiMjYAAABQ REDIRECT_STATUS = 200 HTTP_ACCEPT =* / * REMOTE_ADDR = 72.55.191.104 SHLVL = 1 SERVER_NAME = com www *** HTTP_PRAGMA = no-cache SERVER_SOFTWARE = Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8e -FIPS-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 QUERY_STRING SERVER_ADDR = = = 188.165.193.93 GATEWAY_INTERFACE CGI/1.1 SERVER_PROTOCOL = HTTP/1.0 REDIRECT_URL = / archive/index.php/f-23.html REQUEST_METHOD = HEAD _ = / usr / sbin / sendmail
    w11s0s3r 27996 27888 1 18:26? D 0:00 / usr / sbin / exim-Mc 1OSBjj-0007Cf-4S SERVER_SIGNATURE = <Adresa> Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_bwlimited/1.4 mod_auth_passthrough/2.1 FrontPage/5.0.2.2635 Server la www *** com Port 80 </ adresa>? UNIQUE_ID = TCTYtbylwV0AAEFiMjYAAABQ HTTP_USER_AGENT = Wget/1.10.2 (Red Hat modificat) SERVER_PORT = 80 = HTTP_HOST www **** = com DOCUMENT_ROOT SCRIPT_FILENAME / home/w11s0s3r/public_html = / home/w11s0s3r/public_html/vbenterprisetranslato ^ C
    I nu se poate dezinstala vBET!
    Te rog ajută-mă serverul meu este de a trimite o mulţime de spam e-mail-uri!
    Este în curs de cracare!

AJUTOR Michał Podbielski!
    Ultima modificare făcută de PabloAM; 25-06-10 la 17:35.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Sunt analiza mesajul tău în acest moment.

Între timp, vă rugăm să spuneţi de ce nu puteţi face vBET dissable / uninstal? Ce se întâmplă?

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Puteţi să vă rugăm să explicaţi de ce te gândeşti că nu este vina vBET? Eu nu-l vezi.

De asemenea - ai gasit ceea ce cod este de a trimite aceste e-mailuri spam?

Eu nu pot vedea pe forum pentru dvs. - vbenterprisetranslator_seo.php a fost eliminat şi normele sunt htacces. indică în continuare la acest fişier. Admin CP este de lucru ca vad.
    Ultima modificare făcută de vBET; 25-06-10 la 18:19.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Ianuarie 2010

El se utilizează pentru a injecta vbenterprisetranslator_seo.php XSRIPT său la site-ul meu.

Când încerc să unistall produs, şi ştergerea vbenterprisetranslator_seo.php de pe serverul de web mele dont de lucru pentru că am nevoie "vbenterprisetranslator_seo.php" în FTP: S

Cum i se poate unistall "ALL" vBET??

Vă mulţumim pentru răspuns

UPDATE:
    Am vBET eroare unistalling:
    http://img822.imageshack.us/img822/2...nistalling.jpg
    http://img337.imageshack.us/img337/4...istalling2.jpg
    Ultima modificare făcută de PabloAM; 25-06-10 la 18:35.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Aşa cum am scris încă. Htaccess norme care indică vbenterprisetranslator_seo.php - În comentariu doar cele.

De asemenea, nu trebuie să dezinstalaţi vBET - este suficient pentru a dezactiva doar ea. Mai ales că eu încă nu văd de ce credeţi că este problema vBET şi este posibil ca acesta nu este.

Vă rugăm să spuneţi cum mesajul tău primul determina ca cineva se utilizează vbenterprisetranslator_seo.php pentru a insera XSCRIPTs care vă scriu despre. Vă rugăm să reţineţi faptul că vbenterprisetranslator_seo.php a nu orice logica relevante - este doar fata de controler. Toate cererile de la forum de gând prin acest fişier şi după vbseo.php că este utilizat. Deci, Dacă eliminaţi vBET reguli, veţi vedea toate jurnalele pointing la vbseo.php care nu va însemna că vbseo.php este responsabil pentru atac.

Deci, în acest moment cred că aţi citit jurnalele dvs. greşit şi că vbenterprisetranslator_seo.php nu este responsabilă pentru atac. Pot fi greşit, dar dacă eşti atât de sigur, atunci vă rugăm să descrieţi cum se face (această inserţie XSCRIPT de vbenterprisetranslator_seo.php) - Vom analiza.

Vă rugăm să reţineţi - este în interesul nostru să păzeşti clienti. Deci vom face eforturile noastre pentru a rezolva problema, dacă aceasta este cauzată de vBET. Pentru propria dumneavoastră siguranţă - vă rugăm să descrieți exact ce crezi că este făcut de vBET. Altfel, dacă sunteţi greşit - ceea ce mă aştept, pentru că mulţi oameni cred că totul este făcut de vbenterprisetranslator_seo.php -care se schimbă numai serverul variabile şi nu face nimic mai mult, dar toate cererile du-te de ea, astfel încât oamenii să obţină impresia greşită - Deci, dacă sunteţi greşit, atunci vei pierde doar toate memoria cache vBET şi setările şi vă va încă fi atacate, pentru că aţi făcut greşit lucru (încă recomanda pentru a dezactiva vBET nu dezinstala).

Deci, vă rugăm să explicaţi de ce sunteţi thinging că vBET permis pentru acest atac. Până acum ai scris numai ceea ce te gândeşti, dar nici un cuvânt ceea ce te face să crezi că.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Despre primul lucru pe care - voi l dracu.
    Despre 2 - trebuie doar să eliminaţi din fişierele de vBET server. Mai ales / Include / XML / cpnav_vbenterprisetranslator.xml -Acest lucru defineşte vBET meniul.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de PabloAM View Post
    El se utilizează pentru a injecta vbenterprisetranslator_seo.php XSRIPT său la site-ul meu.

Când încerc să unistall produs, şi ştergerea vbenterprisetranslator_seo.php de pe serverul de web mele dont de lucru pentru că am nevoie "vbenterprisetranslator_seo.php" în FTP: S

Cum i se poate unistall "ALL" vBET??

Vă mulţumim pentru răspuns

UPDATE:
    Am vBET eroare unistalling:
    http://img822.imageshack.us/img822/2...nistalling.jpg
    http://img337.imageshack.us/img337/4...istalling2.jpg
    Reinstalaţi-l apoi să încercaţi să dezinstalaţi-l din nou, apoi ştergeţi manual toate fişierele vBET încărcat în această ordine:

1. reinstala
    2. dezinstalare
    3. ştergeţi manual toate fişierele încărcate vBET

PS. Mihai, aceasta trebuie să fie analizat în mai profund pentru că vreau să dorm în condiţii de siguranţă pe timp de noapte.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Pentru primul lucru - este bug vBET mic. Am găsit deja soluţia - se va fi inclus în următoarea lansare. Soluţie rapidă pentru:
    1. Deschideţi fişierul de produs vBET: do-not-upload/product-vbenterprisetranslator.xml
    2. Căutare:
    Code:
    $vbulletin->db->query_write('DROP TABLE ' . TABLE_PREFIX . 'vbenterprisetranslator_cache_'.$code.);
    3. Înlocuit cu:
    Code:
    $vbulletin->db->query_write('DROP TABLE ' . TABLE_PREFIX . 'vbenterprisetranslator_cache_'.$code);
    4. Produs de import fişier din nou
    5. Uninstall din nou

Vă rugăm să eliminaţi fişierele vBET după aceea. Dacă aţi scos-o deja - vă rugăm să încărcaţi-l.
    Ultima modificare făcută de vBET; 25-06-10 la 19:02.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de mario06 View Post
    PS. Mihai, aceasta trebuie să fie analizat în mai profund pentru că vreau să dorm în condiţii de siguranţă pe timp de noapte.
    Vă rugăm să consultaţi aici si raspunsul la intrebarea: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3545

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Nr răspunsuri. În acest caz, nimic nu spune că a fost vina vBET şi fişier care a fost numit vinovat nu are nici o logica pentru generarea de pagină, astfel inserarea de script-uri nu este posibil există - este doar controler faţă.

Eliberarea închis.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •