Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 9 de 9

Thread: vBET 3.3.4 si 3.3.2 vBSEO emite

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Default vBET 3.3.4 si 3.3.2 vBSEO emite

Buna ziua.

Vă rugăm să reţineţi faptul că, în versiunea 3.3.4 vBET are problema cu vBSEO 3.3.2 - nu există bucla redirectare - aceasta va cauza incarcarii serverelor foarte mare, iar unele dintre pagini traduse vor fi prăbuşit.

Este complet rezolvată dacă faceţi upgrade la 3.5.1 vBSEO

De asemenea, - dacă cineva vrea să faceţi upgrade la vBET 3.3.4 şi de a folosi în continuare vBSEO 3.5.1 vă recomandăm să o facă în primul rând pe unele instanţă pe forum pentru testare, apoi permiteţi-ne acolo. Am testat vBET privind ultimele versiuni posibile - şi acestea sunt acceptate, încă suntem dispuse să rezolve această problemă pentru vBSEO 3.3.2 versiune. Deci, dacă cineva este interesat - vă rugăm să ne cunoaştem şi PM detaliile de acces la forum cu configurare, cum ar. Aşa cum am scris în mod oficial sprijin de presă am trecut şi toate forumurile noastre de testare sunt deja modernizate.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

orice actualizare de pe acest? pentru un motiv oarecare nu pot ajunge vbseo 3.5 pentru a lucra corect pe vbulletin mea 3.8 instala.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Nr - nu am nici investiga această problemă la fel de evident vbseo care este corectată în versiunea lor cele mai noi. Acesta este motivul pentru care nu ne-am uita pentru soluţie - aceasta este doar deja rezolvată.

Ne sprijină în mod oficial ultima versiune, dar putem arunca o privire de ce se întâmplă cu această versiune veche vBSEO dacă vom avea acces la unele cazuri de testare cu configurare, cum ar. Deci, dacă aveţi exemplu de test cu cele versiune şi ne-am acces acolo putem verifica ceea ce se întâmplă.

Oricum - se recomandă să se actualizeze făcut. Dacă aveţi probleme cu actualizarea la cea mai nouă versiune vBSEO ar trebui să mergeţi cu personalul lor pentru ajutor.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Max;

Am instalat într-o buclă fără sfârşit, dar nu pot folosi, pentru că te ajută să fii în vreun fel?

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

ce versiune de vBSEO sunt utilizaţi?
    Încercaţi să actualizaţi vBSEO dvs. pentru a versiune ulterioară.

Dacă aceasta este o altă problemă, vă rugăm să descrieţi-l aici
    Ultima modificare făcută de kamilkurczak; 11-08-10 la 12:31.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Eu nu pot face upgrade la versiunea nouă versiuni vBSEO 3.3.3 deoarece permisul meu a expirat.

Ce altceva pot face?

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Aveţi posibilitatea să downgrade versiunea vBET - cu versiunea anterioară vBET această cauză nu există. Totusi noi nu recomandăm această soluţie, pentru că fiecare lansare vBET este mai optimizat şi au mai multe caracteristici.

De asemenea, puteţi PM ne acces la detaliile dvs. Admin CP, FTP şi CP vBSEO, vom verifica. Vă rugăm să reţineţi faptul că, de obicei, oferim suport doar de presă trecut, deoarece acestea au corectat bug-uri. Aşa că nu garantează pentru a rezolva problema, care este de partea vBSEO (deoarece vBSEO actualizare rezolvă problema). Dacă vom găsi o repede - l-am rezolvat. Dacă nu, atunci ne putem petrece mai mult timp cu această problemă în calitate de serviciu de integrare plătit pe care costă 30 dolari, dacă sunteţi de acord.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Da ce vrei să spui 30 dolari?

Nu pot instala care vi se cuvin din greşeli.

Şi tu m-ai ridicat pentru lipsă de bani.

Renunta la ataşamentul dvs. nu a fost găsit întoarce-mi banii ...

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Kasili, astfel cum Michał a scris - o puteţi trimite ne PM cu admincp dumneavoastră şi detaliile FTP şi vom încerca pentru a remedia această problemă, dar nu garantam pentru a rezolva problema care este partea de vBSEO (deoarece vBSEO actualizare rezolvă problema).
    această problemă este pe partea vBSEO.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •