Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 8 de 8

Thread: Cum de a sări <code> </ code>?

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Smile Cum de a sări <code> </ code>?

Buna ziua, eu sunt cu noi vBET, şi i-au un forum de programare .. si toate firele au un <code> </ code> pe ea şi vreau să săriţi de traducerea pe care ..

Orice idei?

meu pe forum pentru: www dot programmershere dot com

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Eu nu pot reproduce problema, poate am o versiune mai veche de pe forum. Vă rugăm să scrieţi-mi ce aveţi versiunea exactă a vBulletin, şi voi încerca să-l reproduca pe versiunea vB ca pe forum pentru dumneavoastră.

această problemă este, probabil, cauzată de eliminarea de comentarii de către un plugin (vBET foloseşte comentarii ANT - zonă care nu este tranlated - pentru a descrie câmpul fără traducere).

Încercaţi să opriţi acest plugin (eliminarea de comentarii).
    Vă rugăm să încercaţi să găsiţi un conflict cu alte mods. Pentru a face acest lucru, dezactivaţi mods celelalte şi se lasă numai vBET. în cazul în care eroarea nu se produce, comutator mods rândul său, în continuare pentru a vedea unde este conflictul.

Adăugat:
    Vă rugăm să reţineţi faptul că acceptă vBET sărind peste CODE, PHP si HTML bbcodes de traducere. În cazul în care nu este de lucru pe forum, atunci cel mai probabil, aţi activat ceaning de comentarii html (aşa cum este descris mai sus), ceea ce este interzis, pentru că de comentarii html vBET mărcile părţi de producţie care presupune nr care urmează să fie traduse (Nu-l numim Zona traduse - ANT).
    Ultima modificare făcută de vBET; 18-06-10 la 10:15.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Multumesc kamilkurczac, dar sa nu o problemă ..

vreau sa SKIP traducerea conţinutul HTML în interiorul tag-uri <code>

Exemplu:

Acum: <code> <?? Funcţie php modula {echo $ modula;}> </ code>
    Acum: vBET traduce că la toate limbile .. Doresc să menţin că în limbile engleză,, fără traducerea

înţeles?

Vreau sa fac vBET SKIP tot textul care este în interiorul <code> </ code> tag-uri!

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Buna ziua. Ne pare rău pentru confuzie. vBulletin sprijină cod Codul BB şi vă scriu despre html cod tag-ul - care este sursa de neînţelegere.

Dacă utilizaţi cod tag-ul html din template-uri, vă rugăm să editaţi acele şabloane şi pun întregi cod în interiorul zonei de conţinut nu traduse - asa ca pune-l între <-! vBET_SNTA -> si <-! vBET_ENTA ->

Dacă utilizaţi cod html tag-ul în posturi, vă rugăm să editaţi aceste posturi şi a schimbărilor cod etichetă HTML în cod BBCode.

Vă rugăm să spuneţi că se rezolvă problema.
    Ultima modificare făcută de vBET; 19-06-10 la 00:29.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

poate să luaţi o privire la forumul meu

Programatorii Aici

le-a 220.000 posturi cu <code>, cum i-ar editaţi-le pe toate?

nu există o altă soluţie?

a se vedea de exemplu aici

programmershere.com questions-answers/219881-creating-image-php-display-works-saving-file-does-not.html

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

În acest moment, vBET nu suportă acest lucru, dar putem. Mă mut posta dvs. pentru a facilitate cereri.

Deci, acum vBET nu va traduce ourputs de bbcodes PHP, cod şi HTML. Noi nu a avut orice cerere de traducere nu a cod tag-ul html înainte. Datorită performanţei, vom face o configurabile. Veţi fi capabil să transforme în opţiune, care va proteja conţinutul de cod tag-ul html împotriva obţinute. Acesta va fi inclus in urmatoarea versiune Din cauza complexităţii (care le facem acelaşi lucru doar pentru tag-uri html scenariu şi stil) Nu vom putea oferi o soluție rapidă mai devreme - ne pare rău, trebuie să așteptați acest lucru. Dar suntem de planificare noi vBET 3.x de presă acest / săptămâna viitoare și următoarea vBET 4.x de presă în prima săptămână a lunii viitoare, așa că sper că puteți aștepta acest timp scurt

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Adoptat - vor fi incluse in urmatoarea versiune

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Multumesc mult!

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri