Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 6 de 6

Thread: Vă mulţumim pentru vBET dar am observat unele probleme ciudate cu cmps_index pagina

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Default Vă mulţumim pentru vBET dar am observat unele probleme ciudate cu cmps_index pagina

Vă mulţumim pentru vBET dar am observat unele probleme ciudate cu cmps_index pagina.
    Am pag. mea cmps_index.php redenumit bindex.php. Dar când am încercat să faceţi clic pe trnalstor de exemplu araba, este prezentând o legătură tăiat ca

care se presupune a fi

Şi aceasta este aceeaşi pentru toate traducere. Ce să fac pentru a remedia această eroare. mulţumesc în avans.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

vBET bucăţi index.php din URL-ul - care este motivul pentru care au această problemă. Pentru soluţie rapidă vă rugăm să:
    1. Editare fişier / Include / vbenterprisetranslator_functions_url.php
    2. Căutare:
    PHP Code:
    if (false !== strpos($address'index.php') && false === strpos($address'/archive/')) {
    $address str_replace('index.php','',$address);

2. Înlocuiţi de:
    PHP Code:
    if (false !== strpos($address'/index.php') && false === strpos($address'/archive/')) {
    $address str_replace('/index.php','/',$address);

Vă rugăm să confirmaţi nu-l ajuta. Noi va include în versiunea următoare, astfel încât să va fi calm despre el în timpul actualizărilor

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Eu am greşit. Este index.php originală redenumită bindex.php şi cmps_index.php mea să fie index.php.
    Traducător mea în index.php (iniţial cmps_index.php) pare a fi de lucru bine, dar bindex.php (iniţial index.php), nu de lucru.

Iar eu nu pot găsi această codurile din / include / vbenterprisetranslator_functions_url.php
    dacă (fals == strpos! ($ adresa, 'index.php') & & fals === strpos ($ adresa, '/ arhiva /')) {
    $ Address = str_replace ('index.php','',$ adresa);
    }
    Aceasta este ceea ce i-au în / include / vbenterprisetranslator_functions_url.php
    dacă ($ index = strpos ($ adresa, "index.php")) {
    $ Address = str_replace ('index.php','',$ adresa);
    }
    Vă rugăm să răspundeţi cât mai curând posibil.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

OK - acest cod pe care aţi găsit este unul. Ţi-am dat codul de la versiunea nu a lansat încă. Dar nu-l utilizaţi - pentru că problema este cu totul altceva că aţi descris pe primul loc.

Despre problemă reală. Anul - asiguraţi-vă că nu se face de către unele setări vBSEO (cum ar fi rescrie personalizate sau ceva).

Când veţi fi sigur că nu este vBSEO, atunci vă rugăm să PM pe forum pentru URL-ul dvs. şi detalii de acces pentru Admin CP, CP vBSEO si FTP - noi va trebui să verificaţi-l pe loc.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Pentru că a mers la PM - pentru a confirma poate emite fi închis?

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Nr de confirmare - problema de închidere. În cazul în care în cazul în care este încă activă vă rugăm să răspundă aici şi va fi redeschis.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •