nu traslation
nu traslation
Buna ziua,
încercaţi această soluţie http://www.vbenterprisetranslator.co...FAQ.html#post9
pe forum pentru opţiunea de limba pe care aţi în admincp -> vBET-> principal
Ultima modificare făcută de kamilkurczak; 13-06-10 la 13:19.
1. Nu ati instrucţiuni de teren necultivat de instalare. Trebuie să configuraţi limba opţiune pe forum. Trebuie doar să configuraţi mod >>>>>>>> Am facut
2. Puteţi seta greşit la Google Translation cheie API - setaţi-o la valoarea corespunzătoare sau scoateţi-l (nu a informat - pur şi simplu setată corespunzător) >>>>>>>> Am luat şi setaţi-l
3. Pentru unii motiv a fost blocat de către Google >>> Google indexat site-ul meu, dar cum ştiu că site-ul meu este blocat
indexare nu are nimic de traducere.
probabil ca a fost blocat de către Google.
vă rugăm să efectuaţi un fişier googletest.php şi pune-l pe serverul dvs.:
aici, aveţi o soluţie completă (cu cod)
http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post1728
rezultatul este
Începând cu testul de traducere
Rezultatul testului:
Eroare de încercare: nr stabilit adresa URL!
Buna ziua,
Aceasta nu este o eroare vBET, aceasta este o eroare de cURL.
aveţi nevoie pentru a găsi o soluţie pe google pentru "nici un set url curl eroare".
n-am nici o idee
dar ceea ce aş dori să ştiu
este această problemă vine de la stabilirea server?? sau în cazul în care unele?
După cum puteţi vedea tu a lua eroare la Biblioteca CURL - deci va trebui să caute răspunsul în zona CURL. Vă rugăm mai întâi asiguraţi-vă că aţi testat cu codul corespunzător - că nu a existat nici un caracter suplimentare pus din greşeală (ca intra înainte de salvare). Acest cod de încercare este de asemenea disponibil în pachetul de vBET / Do-not-upload/tools/googletest.php.
Vă rugăm să reţineţi faptul că noi oferim sprijin vBET aici. Dacă problema nu este legată de vBET nu ne face şi alte investigaţii, altfel ne-ar rezolva orice probleme de orice copii. Acest lucru nu este rolul nostru. Chiar acum ştii unde problema există. Vă rugăm să investigheze acest lucru. Noi suntem responsabili doar pentru codul de vBET şi dacă ceva nu în afara ei, suntem pur şi simplu nu putea fi responsabil pentru aceasta.
Am făcut puţin pentru căutarea Google mesaj de eroare dvs. şi am constatat un indiciu despre numele greşit statice - de aceea eu cer să verificaţi din nou codul de test. Nu a gasit nici indicii alte. La sfârşitul anului, vă rugăm să contactaţi doar furnizorul tau de gazduire pentru a rezolva problemele de server. Acesta poate fi la nivel de configurare a serverului poate fi pe bug bibliotecă se îndoaie. Nu pot spune.
Să știți că nu este soluția finală, dar sperați că cel puțin știți unde să mergeți acum. Așa cum am scris - nu este problema vBET și este în afara controlului nostru. IT-ul este o parte din problema serverului și sperăm că vă veți descurca rapid - nu este singur, atunci cu sprijinul furnizorului de găzduire